Український чат Ванкуверу
-
Не маю зв'язку з адміністрацією, от і не охоплена)
-
Нові події: MIGHTY HEARTS FUNDRAISER дата: 24 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Ні, мабуть не проти, але я не знайомий і я в ньому не сиджу. Занадто російськомовне комьюніті. Мені особисто неприємно. Я чув він теж колись збирав на щось.
-
Дякую всім хто донатив і маленькими сумами і великими! Окрема подяка Mykyta Tkatsky який зробив фінальний вклад $360.00!
-
Постараюся щось придумати)
-
Я теж не знаю хто це вони з’явились не так давно і дуже швидко набрали людей. Дуже цікаво
-
Добрий вечір усім. Прошу вибачення за вже комусь не актуальне питання щодо КУАЕТ візи. Але хто користувався тур агентствами або посередниками для вклейки паспорта? Особливо цікавлять якщо з міста Київ, Біла Церква відправляли. Чи більшість таки їхала закордон на вклейку?
-
Всім привіт, вже завтра відбудеться семінарпро Імміграцію в Британську колумбію. Щиро запрошую усіх бажаючих. Деталі та Реєстрація: www.eventbrite.ca/e/576483576897
-
Вітаємо у чаті Taня Джуравець 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'