Український чат Ванкуверу
-
eur03.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fsap.1brd.com%2Fdashboard%2Fjob%2F2820b775-77cb-4bf6-9c89-c13233bf2eab&data=05%7C01%7Cnataliya.dashko%40sap.com%7Cd9ad43aac5324bfd862f08db296491a3%7C42f7676cf455423c82f6dc2d99791af7%7C0%7C0%7C638149284135356140%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=lZbMyeU%2FV14ywdtgNEp6zSNEMbpXU8EhdjwZ8XxeOAI%3D&reserved=0
-
Вітаємо у чаті Physio UA Blog 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Gost Of Kiev 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Схоже що це внутрішній лінк
-
Вітаємо у чаті Faunder 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
#introduce Привіт, мене звати Тетяна, я з міста Харків. У Ванкувері з червня 2022 року. Мешкаю у Чайнатаун Я дизайнер інтер'єру все своє життя і вчилася на це і не хочу міняти свою діяльність якою займаюся вже 17 років, я її обожнюю. В Україні я працювала на себе. У Ванкувері працюю по спеціальності, але вже на іншу компанію)) Можливо в майбутньому створю свою студію, коли зрозумію як тут все налаштоване та підтягну англійську. У своєму інстаграм www.instagram.com/solo_interior/ я намагаюся продовжувати ділитися цікавими моментами з інтер'єру, досліджувати місцевий ринок і що може бути цікаво новоприбулим і не тільки - обзори магазинів (закріплено у хайлайтс) з меблями, де можна купити меблі та облаштувати своє житло не за всі кошти світу. Буду рада новим підписникам та друзям Люблю творчі заходи - театр, авторські фільми (фестивальне кіно), виставки та таке ін. А потім після відвідання такого заходу, піти до гарного бару зі смачними коктейлями та обговорити побачене. Я вже знайшла деякі цікаві кінотеатри та події і буду рада компанії, хто теж поділяє такий смак та полюбляє творчі теми, бо можливість обговорити та поділитися враженнями після такої події, надає глибшого та ширшего розуміння , бо кожен бачить своє і в обговоренні народжуються нові сенси. Ще люблю клуби, тематичні особливо. Більшість того що тут поки побачила, мене не вражає і нен радує на жаль) тому хто знає гарні заклади з гарними коктейлями, буду рада відвідати разом. Я вже декілька барів знайшла🥃🍸🍹 клуби поки під питанням Люблю гуляти, знайомитися з новим та новими людьми. Буду рада знайти нових друзів та знайомих❤️
-
Вітаємо у чаті Hanna 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Доб дня, підкажіть будь-ласка ще раз, де можна зареєст , щоб пройти тест з англ.мови в Коквітламі?
-
Нові події: Показ фільму Пульс дата: 1 квітня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Хелооооооууууу Раптом пощастить і комусь буде по дорозі Сьогодні о 7 пм забираю нашого собаку з аеропорту, потрібно відвезти додому в Порт муді (відстань 35 км) Якщо у когось буде можливість нас підкинути і вам комфортно з великими собаками, то можемо домовитись про оплату☺️ Чому просто не візьму убер петс? бо весь день моніторю ситуацію і дуже рідко є вільні машини ще й біля аеропорту, є ймовірність, що просто не доїдемо А в скайтрейн не можна з ним))))