Український чат Ванкуверу
-
А якщо зовсім без прав, тоді дійсно рік чекати на N.
-
Дякую за пораду, але я вже віддала права, здала теорію і чекаю коли можна буде здати роуд тест )
-
Ну якщо вам лишився місяць до двох років, то варто почекати, а якщо так, як з моєю дочкою, то вона вже давно здала і їздить сама.
-
В цьому і справа, що дають N, а не full
-
При роуд тесті забирають, якщо вони у вас дійсні (тобто якщо ви в канаді менше 3міс) Я приїхала до Ванкуверу більше 3міс
-
В мене дочка так зробила, у суботу отримала права, у вівторок прилетіла до Канади 🤣 пішла здала теорію, потім кілька місяців покаталась тут для практики і пішла здала водіння, отримала N.
-
Потрібно отримати study permit для навчання. Не думаю що буде проблема для українців. Для резидентів навчання в Канаді значно дешевше, але думаю для українців є гранти від окремих вузів. Це вже треба гуглити. Історично більше допомоги в преріях меньше в bc
-
Спочатку ви шукаєте ВНЗ, який приймає дитину та видає документ про прийняття, а потім реєструєтесь на сайті IRCC та подаєтесь на study permit і завантажуєте цей документ від ВНЗ. Отримання study permit по CUAET має бути безкоштовним та пришвидшеним.
-
Вітаємо у чаті E᥎gᥱᥒy Pᥲɗⲙᥲ᥎ᥲᴛi 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
А вони їх забрали?
-
Ні, в мене є українські права
-
Ні, вони їх не забирали
-
А що за подія? Цікаво було б відвідати, якщо є така можливість.