Український чат Ванкуверу
-
Передзвоніть їм може запитайте чи можна walk in в іншу клініку?
-
Вам лікар сказав чекати? Якщо є направлення, то в будь яку walk in ultrasound
-
Привіт всім, таке питання, одразу на роботі не видали джоб офер, та не взяли номер банківського рахунку чи войд чека, чи це нормальна практика тут, може то так бо випробувальний термін?
-
Здається, я так і робила. Направлення було в якусь клініку, але воно дійсне для всіх волк ін
-
Вітаємо у чаті Vlad 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Будівництво, металоконструкцій
-
Що за сфера?
-
Вітаємо у чаті Olha Skryl 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Все одно дякую
-
Була анкета і питали ворк перміт, навіть були папери стосовно банку але їх просто не показали
-
Я не спеціаліст, але краще дізнатися
-
Офер до випробувального періоду мають давати. Запитайте на пряму, коли буде оформлення. Можливо вас взяли нелегально
-
Вітаємо у чаті Nick 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Легально - і вербального запрошення може бути досить, але гарантій та захисту праці буде небагато. Плюс якщо таксові папери не дуже заповняли, чи виплата чеками/депозитом без вичитування таксів, то краще прослідкувати і платити самому, щоб в великий борг з тим не попасти. Але краще запитати і за офер, і за банк депозит, щоб зрозуміти як вони з бухгалтерією розбираються, і там далі приймати рішення. Бо бува виписки та підвердження з роботи можуть бути в нагоді.
-
Всім привіт🌞 Мене звати Ольга, разом з чоловіком і сином переїхали до Канади майже місяць тому, на сьогоднішній день мешкаємо в Річмонді, але вирішуємо питання з житлом☺️ З 2008 року в сфері маркетингу і продажів. Дуже люблю квіти і фото, тому просто закохана у весняний Ванкувер😍🥰 З родиною активні і позитивні, нам подобається подорожувати і ми завжди відкриті до нових знайомств❗️✨ До речі, чоловік в сфері гастрономії більше 6 років, тому, якщо комусь потрібен до праці гарний фахівець, то розглянемо можливість співпрацювати👍🤝 #introduce