Український чат Ванкуверу
-
Чи завтрашня пробіжка відбудеться? Бо посилання на подію не робить, а я хотів би приєднатись
-
💛Триває збір на дрони!💙 😻Останні кошенятки: Anonymous - $10 [💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️] Зібрано $1850 з $3500🏁
-
Напишіть Pavlo Kostrytsia в приватні на фб, може надасть відповідь, він орг.
-
💛Триває збір на дрони!💙 😻Останні кошенятки: VOLODYMYR SOROSHCHUK - $50 [💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️] Зібрано $1900 з $3500🏁
-
#треба_допомога Доброго дня!!!Дуже прошу не видаляти повідомлення,та прошу вибачення що не по темі.ми потрапили в жахливу ситуацію на дорозі,їдемо з харківської області на закарпаття ми біженці.Виїхали на вмання бо не мали іншого виходу,повинні були отримати переказ із-за кордону на дорогу, заправку,їжу,та там вийшли якісь затримки.не зовсім гарна ситуація.Зараз ми стоїмо грубо кажучи по серед траси,не маючі палива та грошей на заправку,не кажучи про продукти.В машині ще є двое дітей,ми проїхали майже половину дороги ще лишилося 600км приблизно,та просто не має до кого звернутися.Розумію що можливо це все глупо,та виглядає як маячня і все таке,нам дуже потрібна допомога правда!Я дуже прошу не байдужих людей нам допомогти з заправкою по грошам це десь 3000-3.500грн але хто скільки зможе допоможіть нам будь ласка можливо хто бензином допоможе будемо дуже раді.Я в найближчій час прикладу зусиль та обіцяю все повернути.Люди будь ласка допоможіть хто скільки зможе.Благаю не проходьте повз. з повагою.дякую
-
Добрий день. Дуже соромно просити, але вже без вашої допомоги не зможемо. Ми потрапили до лікарні, з діагнозом гнійний отит (з ускладненням). Всі продукти для дитини, що ми брали із собою закінчилися. Дитячі будуть не раніше 8 травня. Тому я вирішила звернутися до людей. Можливо хтось зможе допомогти. Нам потрібне печиво марія, може, пару бананів і якийсь сік або кефір. Більшого не прошу. Я розумію, що зараз у всіх дуже лихоліття, і всім важко. Але на каші з супом, що вони нам дають, моє малятко довго не витримає. Тому прошу вашої допомоги. В палаті діткам мами дають смаколики, а я нічого навіть сказати не можу, це дуже важко. Може хтось знає роботу онлайн, без лохотрону, я буду дуже вам вдячна. Якщо хтось зможе фінансово 5-10 гривень, напишіть мені я постараюся віддати. Дуже дякую всім за розуміння. Вибачте, якщо я когось образила... 4323347335713605 Лісовська Ганна
-
Крик про допомогу 💔 Допоможіть втілити мрію сотням хвостиків, які досі засинають у холоді та голоді. Аби ми мали можливість надати прихисток більшій кількості тварин – ми розпочали побудову вольєрів. Окрім мрії є наші реалії, де купа боргів, та українці - це про незламність, тому ми продовжуємо. ❗️Якщо ви в Дніпрі та маєте змогу допомогти нам фізично (матеріалом/інструментом/руками) або інформаційно, пишіть/телефонуйте: +380953662160 Можливо ви маєте можливість поширити, або допомогти нам фінансово, ми будемо дуже вдячні вам: Монобанк: 🆘💳 4441 1111 3153 4632 💳🆘 ПриватБанк: 🆘 💳 5457 0822 9375 6743 💳 🆘 Райффайзен: 🆘 💳 4149 5001 1443 4510 💳 🆘 ПІБ Новікова М.Ю. PayPal: [email protected] Посилання на банку: send.monobank.ua/jar/ewfTpHYd9 Зараз тяжкий час, але це не привід залишати маленьких крихіток без уваги та тепла. Бережіть себе, миру нам ❤️🩹
-
💛Триває збір на дрони!💙 😻Останні кошенятки: Yuriy Makogonsky - $250 [💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2150 з $3500🏁
-
💛Триває збір на дрони!💙 😻Останні кошенятки: Iuliia Kuznetsova - $20 [💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2170 з $3500🏁
-
💛Триває збір на дрони!💙 😻Останні кошенятки: Chat Nastolok - $210 Anonymous - $50 Oleksandr Borzenets - $10 Anonymous - $20 Anonymous - $15 Olena Kuznietsova - $10 Anonymous - $10 VOLODYMYR SOROSHCHUK - $50 Yuriy Makogonsky - $250 Iuliia Kuznetsova - $20 [💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2170 з $3500🏁
-
Всім гарної неділі! Збір на дрони продовжується!Нагадую, що для збору не обов'язково скидувати багато грошей. Достатньо закинути вартість однієї кави ☕ і за рахунок нашої кількості ми зможемо закрити збір🎯 Будь ласка, не будьте байдужі!
-
💛Триває збір на дрони!💙 😻Останні кошенятки: Anonymous - $50 Olga Bednarz - $20 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2240 з $3500🏁
-
Гумористичний вечір🇺🇦🔥 13 травня ❗️ 17:00🕔 5311 Francis Rd, Richmond, BC V7C 1K2📍 Stand up🔞🎤 Українські пісні🎸 Мініатюри🎭 Вхід : 20$ ( українські смаколики включенні) 🥟 Cash bar🍺 Бронювання місць: Інстаграм ( Direct ) - instagram.com/ua__fun?igshid=YmMyMTA2M2Y= P.S. Разом - веселіше!
-
youtu.be/nStQ1spYZIg