Український чат Ванкуверу
-
Ми тут ніде Філадельфію (в нашому розумінні не знаходили) та і риба якась.. не завжди топ
-
Згодна… але їх тут люблять🤷🏻♀️ з цікавого про кандійські суші- вони тут інші на смак бо є вимоги до ph рису. Наприклад в Україні кафе надсилають їжу у лабораторію для перевірки на кашкові бактерії. Тут висилають щоб виміряти показники кислотності і вони тут вищі за Українські норми, тому самі суші тут більш кислі.
-
Вітаємо у чаті Fedya 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
вибираю завжди через сервіси доставки, не бачила там можливості замовити кастомні
-
бо мало де є з сиром, а не мішаніною краба з майо, і риба часто як слайси з костко, а не свіже філе риби
-
А в яких роблять на твій смак, підкажіть?
-
Так, кругом майо🥲
-
Susi Mori непогані наче
-
Вітаємо у чаті Svetlana 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Vikayaku 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Доброго дня! Я, Аня. Ми з сім'єю прилетіли до Ванкувера тиждень тому. Звичайно тут починаємо все з нуля і хотілося б познайомитися з активними, з творчими людьми. За фахом, я - режиссер, вища освіта. Та закінчила музичне училище, як диригент хору. Останні роки займалася з чоловіком зйомками, рекламою і просуванням продукту, також співала з групою . Чоловік оператор-постановник. Тепер я з родиною тут. Звичайно шукаю роботу, звичайно, хочеться якось опинитись, у сферах своєї діяльності. Можу працювати також режисером, організатором, адміністратором, різних культурних заходів... ДО ДЕКРЕТу, я працювала у режисерських групах на багатьох шоу та церемоніях нагородження у Києві. Наша сім'я полюбляє різні види спорту , ходимо у походи, катаємось на кайті, любимо подорожувати. Дякую, за увагу!!!❤️ 🇺🇦 ГАРНОГО ДНЯ
-
Вітаємо у чаті Діана 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
❗УВАГА! UA Anti Spam Bot 🇺🇦 помітив повідомлення від шахраїв в цьому чаті! Будьте обережні та дотримуйтесь правил інформаційної безпеки: 🔶 Не переходьте за підозрілими посиланнями із чатів! 🔶 Уникайте реєстрацій та передачі персональних даних стороннім неперевіреним ресурсам. 🔶 Ніколи не вводьте захищені дані ваших платіжних карток (CVV-код та PIN).
-
Я цікавлюся режисурою! Так що буду радий познайомитись. А творчих людей в нас достатньо тут! Із режисерів у Ванкувері Христина Сиволап. Її фільм Віддана.