Український чат Ванкуверу
-
Я хочу нагадати, що якщо хтось новий, і думає що тут усі із заходу України, то це не так. В нас більше половини із Київа Харкова та Одеси судячи опитувань. І так всі спілкуються українською і вірні принципам. Я вірю і знаю, що це працює, що люди які приїхали і ще не встигли по якимось причинам почати українською хоча б писати, по ви із задоволенням починають і розвивають наше ком'юніті саме тому що ми є. Так що на всякий випадок не робіть передчасних висновків і давайте другий шанс українцям.
-
А той факт, що у цього персонажа укр паспорт, то скоріше говорить про те, що це краще, що з ним сталось і як він ницо пав
-
А на якому кроці ти їм пропонуєш на твоїх заходах рузький реп читати про те як мають дівчата давати?
-
Ну це теж трошки крайнощі)
-
Отакого типу доводи
-
Гляньте він педофіл, але який хороший священник
-
Від добра добра не вимагають, так шо сам факт того, що людина свої дії виставляє як виправдання поглядів вже є маніпуляцією
-
А можна ще токсичний створити?
-
Я приїхав сюди тиждень тому, а до того у мене було ціле життя у якому я не став ідіотом
-
Дивись, ти приїхав тиждень тому. За рік що я тут Я зробив 1. Зустрічі українців у аєропорту - 20 організованих мною автомобілів зустрічали українців в акропорту та розвозили по домівках протяглм пів року. Сотні людей ми зустрінули 2. Ми рибили більше ніж 10 різних івентів, зібрали тисячі людей 3. Ми першими почали вести чат, та проводили розьяснбвальну працю що до усіх процесів адоптаціі у Канаді. Що вже зробив ти, що ти маєшь право, приїхавши тиждень тому, та не знаючи мене- писати мені що я фашист? За то шо я тебе забанив у СВОЄМУ чаті? Ти хвора людина
-
Не думаю. Він просто закінчив. Я спробую краще розібратися в усьому і можливо щось змінити на краще
-
Він ніщо без купи «сектантів»
-
Та насправді яка різниця
-
До цього нас не було взагалі