Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті Viktoriia🔥ENGLISH CLUBS BATUMI🇬🇧 английский 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Михаил 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Maksym Ryabko - $500 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️] Зібрано $3810 з $3800🏁
-
Вітаємо у чаті N A S T T A S Y A 💗 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
збираю на одноразку, допоможіть будь ласка!!! хто скільки може!!! хачу парілку 😩😻💨🍒🍑🥰😘 (нікого не заставляю, ніхто не зобовʼязаний, хто сам має можливість і не проти, то скиньте пж😘😘😘😘) КАРТА: 5375🔞4114🔞1717🔞6190
-
Сусіди знизу палять, але дим йде до мене в спальню. Порадьте, чи можна з цим щось подіяти?
-
Почитайте договір. Там може бути прописано "Smoking and waping is forbidden". Що робити з цим далі - вирішуйте самі.
-
А які є варіанти? Куди взагалі можна звернутися?
-
Мій менеджер не прийде о 1 ночі. Дякую, сподіваюсь, просто поговорити з ними, може вони не знають, що дим йде у іншу квартиру
-
В страта звертаються власники. Якщо ви орендуєте - до лендлорда чи менеджера будівлі. Якщо не можете зробити фото і у вас є консєрж чи менеджер будівлі домовляйтесь щоб вони прийшли і самі в тому впевнились.
-
Можете поговорити з сусідом, та попросити його виходити з будівлі, т.я. куріння заборонене. Це є в договорі. Я, наприклад, виходжу з сьомого поверху.
-
Чи можу я сама написати до Strata? Вони палять у квартирі лише пізно у ночі чи о 6 ранку. Не являю як тут це довести. Буду рада за будь яку пораду з цього приводу
-
Я так розумію, збір закритий) дякую організаторам за ініціативу і кожному, хто донатив.