Український чат Ванкуверу
-
Дуже часто бачу такі петиції і хотів запитати у чому їх практична цінність? Для мене герої це всі воїни ЗСУ, багато з них нажаль полягли на полях бойових, багато поранені, а ще більше зараз у строю. У військового командування є інструменти нагородження солдатів за принципом їх вкладу у рамках війни. Але з точки зору громадянина всі наші солдати герої. Тому питання у тому чому ми збираємо вибірково петиції на шану окремого героя, коли їх у нас, перепрошую, цілі кладовища. Вони віддали життя за Україну. Це спільний подвиг наших збройних сил.
-
Насправді петицій дуже багато, варто просто зайти на портал. До того, як загинув тато, ми дивились новини, бачили втрати. Але коли створили петицію, ми просто попадали, скільки їх... Наша ціль : хоч якось віддячити нашому Герою за його мужність та героїзм. Взамін також підписуємо всі петиції на рахунок присвоєння будь якого звання, на порталі. Їх там дуже багато. Тому, це не вибірково, це за бажанням. Зазвичай автори петиції, це рідні, знайомі та друзі. Тут грає більше людський фактор. А за якісь виплати до речі, ми дізнались нещодавно, коли вже пройшло 50 днів, з моменту публікації петиції.
-
зрозумів
-
я готовий підписувати, але тоді треба за всіх підписувати щодня
-
І я хочу подякувати вам за героїзм вашого батька, котрий всіх нас захистив, за те, що він віддав найцінніше - своє життя. Ніколи ніхто з нас живих не зможе зробити більшого подвигу ніж герої Украйни, котрі може і не всі з медалями, але загинули за наше право існування.
-
виплати це потрібна річ і саме у них є сенс, бо це допоможе сім'ї, думаю будь який полеглий воїн хотів би знати, що держава хоч якось підтримала його рідних
-
за героя ж давати якісь суттєві льготи пожиттєві і взагалі якось більш грунтовно підходити до питання вдячності
-
а те що петицій багато говорить про те, що треба робити виплати всім, бо не всі можуть ті петиції створити навіть, легко уявити похилого віку людей, котрі втратили сина і не знають як те все робити, а їм та поміч теж потрібна.
-
чи надходив ще комусь такий лист? чи треба на нього якось реагувати?
-
не просто ж написати лист типу я заробив стіки
-
і як їм ті дані тоді надати?
-
в мене ці виплати приблизно 2 тисячі на рік
-
це вони хотіли дати вам грошей, але в них не вистачає даних про вас
-
Привіт всім. Друг канадець шукає водія для доставлення замовлень на щоденній основі. Робота офіційна. Оплата $25 доларів за кожну доставку. Їх буде кілька на день. Якщо ж в якийсь день буде тільки одна доставка, або ж якщо доставки не близько, то буде платити більше ніж $25. З власного досвіду можу сказати що я там без проблем встигав робити 3 доставки з 8 по 12 дня. Людина він дуже хороша, доброзичлива і дбайлива. Плюс в перервах між доставками вас можуть нагодувати, а там дуже смачно 😋 Локація самого кейтерінгу неподалік від станції метро Lake City Way. Кого цікавить пишіть у приватні повідомлення, дам його контакт
-
🔝🎬👋 Хто куди, а ми в кіно і вас запрошуємо! Йдемо на «Памфір», який у числі найкращих фільмів 2023 року за версією британського “The Guardian”. 🥤🍿Не пропустить додатковий сеанс фільму Памфір У Ванкувері. Кінотеатр Ріо. Субота, 8 липня о 12 години. Квитки: riotheatretickets.ca/events/26470-pamfir
-
🛻 Збираємо кошти на авто для ЗСУ. На бригаду де зараз друг мого тати. Хлопці на фронті (зараз біля Ізюма), і дуже потрібна автівка для доставлення особового складу, кулеметів, та речей на точки висадок (фронт, максимально біля «0») Вже зібрали ~1100/5500 Донат через E-Transfer, PayPal, Debit/Credit або ПриватБанк тут linktr.ee/ybadayeva Кожен донат може взяти участь у розіграші одного з наших призів! Кожен донат допомагає та має значення. Кожне поширення збору допомогає. Слава Україні! 🇺🇦✊ Більше інформації www.facebook.com/jubad/posts/pfbid02iQ49Gz1EMVWugCvLsG88fqj1yQt9JzMetw6DK8m81rpwkkLkq5Wj3WHr6XqE13hUlт