Український чат Ванкуверу
-
У Tricities вже є у Whatsapp)
-
я переїжджаю в Поко з Бурквітлм… все одно Трайсіті ж
-
скинь інвайт мені плз в дм
-
доречі з квітня в мене звільняється хата, 3бр, 600 Smith Ave, Coquitlam… 1000+ sq ft… ми сплачуємо зараз $2750… ось контакти менеджера:
-
Запрошую на інформаційну сесію від Fraser Health про програму HCAP (навчання+працевлаштування) у цей четвер www.fcrloan.ca/event-details-registration/accep-iehp-fraser-health-health-career-access-program
-
Привіт, друзі! У мене є кілька питань, можливо, хтось зможе допомогти або підказати: 1️⃣ Я зараз у пошуку роботи – буду вдячний за будь-які рекомендації або поради. Основний напрямок – IT-менеджмент і суміжні ролі: Project Coordinator, Assistant PM, Scrum Master (у мене вже є 2 роки досвіду), можливо, навіть QA. Також розглядаю й звичайну роботу, зокрема асистента сантехніка або хелпера. 2️⃣ Можливо, хтось знає про вільну кімнату до $900 у Ванкувері або Барнабі? Буду вдячний за будь-яку інформацію! Дякую!
-
я сам розробник, шукав роботу по профілю 5 місяців, надіслав 1к заявок на LinkedIn jobs та Indeed (було ще декілька сайтів типу monster ca та пари ноунеймів проте на лінкед та індід більш всього відповідали) віповідають нечасто тож брав кількістю, до реального інтервью дійшло не більше 10 разів, але це з приводу роботи розробником, зі звичайними думаю трохи швидше знайдеться 👌
-
Жостко. 5 місяців, 1к заявок... 😱😭
-
Coquitlam - @
-
слухай, можеш мою кімнату взяти з 1 березня… я 15 березня планував переїзд… можу 1 березня поїхати
-
Маю таке питання: чи виникали у когось проблеми під час перельоту, коли у вас був лише продовжений паспорт? Я планую летіти з Канади до Мадриду, щоб забрати мій новий виготовлений паспорт, але на момент польоту у мене буде тільки продовжений. Буду вдячний за досвід та поради!
-
Реєстрація буде під «Ісусе довіряю тобі…»)) подзвоніть в свою авіакомпанію та й уточніть цей момент, але по ідеї не повинно бути проблеми, так як в тому і суть продовженого паспорту щоб виїхати з простроченим… але нюанс що виїзд в третю країну, тому краще уточняти в авіакомпанії а не тут
-
Мій чоловік працює в американській корпорації. Він набирає частину працівників, і більшість резюме, які йому надають на розгляд, походять з Канади. Американським корпораціям вигідно наймати канадських робітників. Зарплата варіюється від 120 доларів для канадців до 150 доларів для американських працівників. З огляду на поточний період між Канадою та Америкою, це може бути не так легко, але це ще одна можливість знайти роботу.
-
А можно попросити про контакт, якщо є вакансії то було би цікаво податися. Буду вдячний. Досвід є досвід.
-
Так ідея прикольна, але є нюанс потрібна канадська фірма, щоб це працювало на пр