Український чат Ванкуверу
-
Якщо більше ніж 20 років друге авто то так. 25 баксів за колекторські номери. Але потрібно чекати до трьох місяців на погодження та усі деталі повинні бути оригінальні- потрібно робити фото та опис
-
Доречі цікавий момент. Абсолютно всі мої знайомі, що купляли машини в ділершопах були глядачами та учасниками одного стандартного шоу. Це настільки старий та тупий боян, та ділери все ніяк не можуть перестати ним користуватись. На останній стадії укатуваннятпотенційного покупця, коли він починає думати, що коієнт вже поплив та треба його трохи піджати відбувається така вистава. Він дивиться на вас чесними очима та каже. Знаєш добродію, ти гарний хлопець/дівчина. Ти так мені сподобався, що я просто відчуваю в тобі споріднену душу. Ти мені вже практично як рідний брат/сестра. Зараз я піду до менеджера та буду просити для тебе спеціальну, особливу знижку. Я на цьому продажі взагалі нічого не зароблю. Менеджер буде на мене злий, як чортяка. Можливо, він навіть звільнить мене, та я все одно спробую. Йде до менеджера у кабінет з скляними стінами і ти бачиш, як вони там нібито бурхливо розмовляють. Менеджер постійно демонструє незадоволені гримаси а продавець нібито щось йому доводить. Потім виходить і каже- все братело/сестрело вибив доя тебе от таку фінальну остаточну знижку….. Смішно, тупо, та таки працює 😀
-
Це сильно залежить від того, що це ща машина. Часто ділершопи штовхають вживані машини, які отримали за копійки trade-in. Абсолютний мінімум їх заробітку це десь від $2к. Торгуйтесь до посиніння, то ваші тяжко зароблені гроші, які вони дуже хочуть отримати.
-
Гідність держави залежить від гідності громадян які її творять! Вже сьогодні, у пятницю 7.03.2025 . в етері🎙🇺🇦 радіопрограми Діаспори. ФМ o 7:00 a.m на хвилі 96.1 ви почуєте: -Cпеціальний репортаж про мирну акцію протесту української громади біля консульства США щодо події в Білому Домі 28.02.2025; Організатор мітингу Maple Hope Foundation Svitlana Kominko за підтримки Конґрес Українців Канади - Британська Колумбія. UCC BC Provincial Council Natalie Jatskevich -Перший український жіночий бізнес форум стартував у Ванкувері в перші дні весни. Українські жінки в авангарді успішного бізнесу в Канаді! Організатор заходу Canada-Ukraine Foundation за підтримки Конґрес Українців Канади - Британська Колумбія. UCC BC Provincial Council в особі Elvira Mruchkovska www.youtube.com/watch?v=Nes_wPanSrU
-
Я взяв новий Silverado у листопаді під 0% фінансування, а ще Telus, як партнер GM, накинув мені знижку $8,000.
-
ось би ще Exxon Mobil чи хтось там з інших партнерів GM на гез дав би кредітс)))
-
Та хз, у мене 6.2 літра v8 з Dynamic Fuel Management, який відключає циліндри в залежності від нагрузки. У місті в середньому виходить 13, на хайвеї 10. Ясно, якщо тягну RV або валю по жосткім бездоріжжям, то виходить 15-17.
-
Добрий день! Відпишіться, будь ласка, у приватні, хто найближчим часом летить в Україну? Потрібно передати маленьку посилку, за винагороду
-
Доброго дня, Хто зараз працюю над виготовленням нового закордонного паспорту там може допомогти в цьому ? Дякую !
-
якщо є віза в США швидше там знайти слот
-
Привіт всім як проходить видача паспортів для українців в канаді зараз хто може з цим допомогти напишіть в пп
-
в якщо є наприклад польський паспорт ( ніби візи не треба ) чи можна заїхати по ньому і там вже оформити новий український паспорт ?
-
Зрозумів, Дякую !
-
я про те що не треба обмежуватися Едмонтон і Тороно… можна в США теж черги дивитись… а за військовий облік нічого не знаю нажаль…
-
Підкажіть, якщо я планую восени поїхати в Україну, але не матиму змоги чекати видачі нового паспорту 2 тижні - чи є можливість почати процес в Україні/Польщі і за додаткову плату замовити курʼєрську доставку в Україну або Канаду? P/S старий паспорт не планую здавати, так як в ньому Американська віза