Український чат Ванкуверу
-
Також цікаво, чи реально знайти роботу якщо ти тільки-но випустився з універу? (І ти сумний не ІТ-шник). Маю ситуацію з українським філфаком, китайським майже завершеним тур.менеджментом і ще кілька спеціалізацій-сертифікатів з американських курсів проджект менеджменту. Хоч щось з цієї купи буде мати сенс?
-
Дякую, нарешті мені розклали по полицям як це працює
-
Бачила їх також у списку ВНЗ що підтримують українців, хоча не побачила якоїсь інформації на їх сайті. Спробую написати, дякую! Щодо цього, я так розумію, що взяти якісь пом'якшення або навчальний кредит у перший рік перебування в ВС не вийде?
-
З мого досвіду беремо або з коопу місцевого або з якимось зрозумілим досвідом. Я співбесіди технічні проводжу. Можу порекомендував зробити свій проект не комерційно. Великий плюс буде. Також можна вказати всякі різні проекти під час навчання проілюструвати технології і завдання
-
Сподіваюся це спрацює і в моєму випадку без work experience
-
Можете розповісти трохи що таке кооп? Мається на увазі cooperative study, коли в курс навчання включена праця?
-
Так. Коли це передбачено навчальною програмою. В цьому випадку є преференції для роботодавця
-
Може бути і швидко, як у мене за тиждень з копійками 2 офери, тож не слід розслаблятися, але також слід розуміти, що може затягнутися
-
Якщо є можливість довчитися, то що має більшу цінність: certificate, diploma чи взагалі краще одразу цілитися на master degree? Я не зовсім розумію різницю між diploma та certificate, якщо вони обидва потребують два роки навчання
-
САМВИДАВ (Youtube) Саша Гонтар (Телебачення Торонто) | ХОРОШИЙ ПОГАНИЙ ЗЛИЙ ПОДКАСТ №103 #хпзп #подкаст Підписуйся на наш Patreon і отримай купу ексклюзивних матеріалів: www.patreon.com/hpzp 00:00 - Як Міша переплутав сексизм та соромʼязливість; 01:40 - три дивних весілля і одна реєстрація дитини; 06:53 - визнаємо свої гріхи обʼєктивізації; 10:27 - як Костю трогав лікар (незнайомий); 12:00 - про красу членів; 13:29 - різниця між жіночим і чоловічим колективами; 26:04 - підліткові історії, які мали б бути трешовими. Історія 1. про Сашу і групу “Бутирка”; 30:40 - Історія 2. Як Міша вперше бухав; 32:39 - гендерна призма на куріння; 35:05 - про села, міста і рішення, які нас формують; 41:44 - як Міша ходив на стрілку; 43:31 - як Костя втратив (близького) друга через куріння; 44:49 - про драматизацію свого життя; 51:08 - спортивні поради; 55:31 - про члени коміків і президентів; 01:00:33 - лінгвістична експертиза для “Моєї прекрасної няні”; 01:08:12 - шукаємо пороки нових українців; 01:12:15 - кризовий менеджмент для “Дизель шоу”; 01:13:51 - про вигадану ностальгію і російський шансон; 01:17:23 - про русскую душу; 01:22:26 - лайки, коментарі і церковний спів; Підписуйся на Самвидав - www.youtube.com/channel/UCRLp8x7uTQOgdC8Sz186DUg?sub_confirmation=1 Слухайте аудіоверсию ХПЗП на Apple Podcasts, Google podcasts, Spotify, Soundcloud, та на усіх інших платформах для подкастів за два дні після виходу відео. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- НАШІ СОЦ.МЕРЕЖІ: Міша Рудь: www.instagram.com/mykhailorud Костя Трембовецький: www.instagram.com/trembowiecki Самвидав: www.instagram.com/samvydav.prod
-
Парфуми, особливо якщо ви поціновувач нішевих, - беріть максимально. Тут нема культури парфумерії, натомість це все компенсується ароматичними свічками, аромадифузорами, пранням... інколи аж дух запирає від того запаху( запаху прання) все пахне: гель чи порошок, кондиціонер, серветочки ))) потужно ! Вибір парфумів тут дуже бідний.
-
Я б радила працювати йти, не вчитися. Шанси є, і непогані, якщо є мова. Хіба якщо маєте бюджет і час на то, на навчанння, то чому б і ні) Макіяж - да! Не вірте тим, хто ні - в них свої причини жити без цих кольорових підіймачів настрою:) Парфуми - да, всюди, і да - в мєру, бо воно Вам може пахнуть круто, а колезі - вонять, бо ми всі різні і з різними смаками. Будьте собою, не втрачайте свій блиск! Це нас і відрізняє в кращий бік! Також в дні без настрою і низького духу це Ок буде вийти з хати без макіяжу і в сіренькому всьому без акцентів. І яскраво Ок, і не яскраво теж Ок.