Український чат Ванкуверу
-
Друже, не починай Якби ти дійсно був такий праведний та правильний, то не сидів б тут, як інші Скажи краще родинами добровольців, які загинули, що їх нарешті виписали з цивільних та виплатять компенсацію, а не будуть посилати далі Скажи калікам, які лежали в госпіталі, що нарешті їм будуть виплачувати 20к грн, а не 600 грн та тримати при штабі десь на передку Зайти в юридичну сотню в фейсбуці та дай відповідь їм всім, а не розповідай мені що все буде добре та класно
-
Яких зрадойобів, йолоп Реальні факти
-
Не знаю де я акцентував на собі про який я класний. Напевно кожен читає/баче що хоче. Не хочу мірятися пісюнами в кого родичі чи друзі і де. Просто не люблю зрадойобів. Ще з початку війни. І ми там де ми є точно не завдяки зрадойобам і всепропальщікам
-
А то я так бачу в тебе закінчились аргументи, що почав таким чином висловлюватись
-
У мене батько військовий ще з 16 року по контракту, який пройшов Лисичанськ/Рубіжне, наступ зі сторони Д.Броду на Херсонщині, двічі Бахмут (дві ротації для доукомлектування) та інші гарячі точки, то він це все знає та розуміє. Бачить стадіони, барабани та все інше. Дві операції, купа контузій, емердженсі евакуацій, котел на початку війни та інше У нас є загинувші друзі сім’ї, яким жодної компенсації не виплатили та посилають > загинув не під час виконання бойового завдання > загинув природньою смертью > зник безвісті Не розповідай тут казки та не намагайся надавити «напиши хлопцям в окопах». Хлопці в окопах вже давно хочуть відпочити, а не посилання від командира, коли просять відпустку
-
Скажи що барабани, стадіони, відсутність компенсацій родинам, відсутність норм укомплектування військовим, розпил бабок, корупція, фільми за 400 млн, відсутність компенсації під час лікування в госпіталі, вілла воєнкома в Іспанії та десятки чого іншого це все просто вигадка
-
❗️ @juri_makarof, повідомлення видалено. 🫶🇺🇦 Українська мова є ключовою складовою нашої національної ідентичності в епоху глобалізації. В українській мові немає букв ъ, ы, э, та ё 🇺🇦
-
Мені My body a zombie for you подобається