Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті svitlana🦋 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт, мене звати Світлана. Протягом 5 місяців, зрозуміла що відкликатись на Лана набагато комфортніше і простіше). В минулому я активно займалась цифровим маркетингом, потім встигла попрацювати cпеціалістом з обслуговування клієнтів в телекомунікаційній компанії. У Ванкувері я 5 місяців і шукаю себе в цифровому маркетингу, так як хочу повернутись до того що мені ближче. Люблю спорт,книжки, риболовлю, цікавлюсь мистецтвом особливо китайським живописом. Трохи малюю в різних стилях. Сподіваюсь Ванкувер принесе в моє життя щось нове і зробить його більш насиченим та максимально позитивним)
-
Шукаємо двомісну кімнату з власною ванною
-
Вітаємо у чаті Anastasiia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Никита 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Щоденний апдейт подій: Велопрогулянка вихідного дня 5 (острів Ванкувер) дата: 5 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу Недільна Молотилка 5 дата: 6 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу Ukrainian column at Vancouver Pride дата: 6 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу 🎤 UA KARAOKE NIGHT IN YALETOWN 🎤 дата: 12 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу Black Ribbon Day - A Day of Remembrance of the Victims of Communism and Nazism дата: 20 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу Ukrainian Independence Day 2023 дата: 26 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Усім привіт. Чи є в когось ортодонт? Буду вдячний за контакти в ЛС. Дякую!
-
Вітаємо у чаті Valeria 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Всім привіт! Порадьте, будь ласка, гарного стоматолога 🙏 Заздалегідь якую!
-
Добридень.Може хтось знає, чи є у Ванкувері візові агенства? Усім гарного дня 💛💙
-
Привіт, співвітчизники Мене звати Антон, мені 31, у Ванкувері з лютого Працюю бейкером, у вільний час займаюсь фізкультурою, іноді чб фото, обожнюю музику, планую знову повернутись до цього, маю досить широкий світогляд Відкритий для можливостей та знайомств #introduce