Український чат Ванкуверу
-
🔥Привіт Є безкоштовні квитки на концерт 🔥
Nick Mason’s Saucerful of Secrets Сьогодні, о 8 годині вечора!
Квитки надає організація, в якій я працюю, VAST ( про це пізніше, вона дцже корисна).
Будь ласка, напишіть кому цікаво! Насправді якщо ви і не знаєте, що за група і ніколи не чули, але нам не завадить трошки розвіятись! Чекаю повідомлень!
-
Друзі, усім дякую за голосування щодо UA BBQ. Переміг Mundy Park 🥳 Очікую усіх охочих в суботу 15.00!
З мене BBQ та організація, їжу і напої кожен бере за смаком, того разу у мене запитували чи буде вино, скажу так (якщо візьмете то буде 😂😂😂) Можете взяти мясо, котлеты, рыбу сосиски, булочки чи хліб, зелень. Кетчуп та майонез будуть, якщо є улюблений соус то беріть.
Також можете взяти із собою якісь ігри. Для дітей в парку є великий майданчик. А також буде приємно якщо ви поділитись цією інформацією в інших групах, чим більше людей тим веселіше! 😜 Минулого разу було десь 30 людей, буду радий більшому масштабу 🥳
Будемо раді бачити як українців так і людей які підтримубть нас Mundy Park Tot Lot (604) 927-3000 maps.app.goo.gl/qo7uxFMxQAtgFWLr7
-
Скажіть, будь ласка, які хайки зараз відкриті, взагалі по дощу там хтось ходить?)) і яке взуття для цього класне?
-
Взуття краще зразу брати хороше. Ми свої замовляли на Декатлоні. А ходити можна коли завгодно. Більшість води стікає річками. Хіба що не лізти у зливу прям.
-
Є безліч стежок безпечних, де не треба ідеальні погодні умови
-
Ми усю зиму ходили попри дощі на усякі стежки. Також у групі Українці в лісі (в першому закріплено у посилання) там майже кожен тиждень ходять
-
Я знаю що закривають трейли типу Joffre , garibaldi
-
Вы на сайті платите коли букаєте.
-
І якщо є можливість з cancellation, то ви зможете відмінити до якогось числа і гроші повернуть
-
bomond.com/tours/boombox-northamerica-2023-tour
-
Бумбокс у Ванкувері! Ще довго, але думаю треба йти!
-
Добрий день еврібаді! Оголошую конкурс на найкращу фотографію осінні у Ванкувері. Додавайте свої фотографії у чат з хештегом #укрваносінь Кожен учасник може викласти до 3 фотографій. Приз - 2 марки з посиланням руського воєнного корабля. Конкурс проводимо до 15 листопада.
-
#укрваносінь
-
#укрваносінь