Український чат Ванкуверу
-
WAS: Популярна історія (Youtube) Відьми, мавки, чугайстри: Нечиста сила та міфічні істоти в українській культурі | WAS Століттями наші предки щиро вірили в міфічних істот. Їх боялися та прагнули оминати, але дехто з них міг допомогти та врятувати. У новому випуску WAS разом із Космолот ми поговоримо про персонажів української міфології. Ви дізнаєтеся страшні історії та як відрізнити лісовика від звичайної людини, чим українські відьми відрізнялися від західноєвропейських, як одружитися з мавкою, чому чорта боялися найменше зі всієї нечистої сили, що слугувало оберегом від чугайства, та де народилися найвідоміші богатирі. Наш Patreon: www.patreon.com/was_ua Без реєстрації на Patreon Разово підтримати можна тут - pay.fondy.eu/s/HKHHGqb (Apple Pay, GooglePay) 5375 4141 3055 0204 Монобанк 4149 6293 1802 4528 Приват Крипта 0x74d05308bf7a6844b9902e989e9f7dc252800cbd (ETH) 1F94NJCKA7skPbZ61xVaWbWugEULbq2J7V (BTC) З питань рекламних інтеграцій пишіть на пошту: [email protected] Або в телеграм: t.me/m_i_t_y_a Наші подкасти: linktr.ee/was_history Наші соціальні мережі: linktr.ee/was.media Використані матеріали: Wellcome Collection - a free museum and library exploring health and human experience, NAC digital archives Використані фото: Da voli / Pavel Suprun / CC BY-SA 3.0, Silar / CC BY-SA 4.0, Мaksym Kozlenko / CC BY-SA 4.0, Matěj Baťha / CC BY-SA 3.0, Haidamac / CC BY-SA 4.0 Викристана музика: Hutsul Melodies - "Music of the Carpathian Mountains" at Indiana University 4.11.2014) з YouTubе-каналу «tsimbl» за ліцензією Creative Commons – Attribution
-
Всім привіт. Думаю, це підійде новоприбулим. Речі не нові, а Б/У. Місце знаходження Річмонд. Люди віддають безкоштовно речі, тільки треба приїхати і її забрати. Всі речі на фото. Як забирати, якщо у вас немає авто. Ідете в U-haul, та берете в прокат у них машину, пікап, фургон, все одно. Не знаю, як зараз, але раніше було 20 баксів в день, + паливо. Кому цікаво, пишіть в приват.
-
Загін Кіноманів (Youtube) ТОП-10 УКРАЇНСЬКИХ ЮТУБ КАНАЛІВ ПРО КІНО: Geek Journal, Пан Карпан та інші Подарунки від Gifty - bit.ly/3Ahuh5q KINOMAN — промокод для підписників ЗК, за яким діє знижка -15% на всі товари протягом тижня! Знаю, що дуже багато хто хотів би, аби я повернув на канал огляди фільмів і взагалі більше нішевого контенту про кіно. Проте я знаю, що в Україні існує купа людей, які прямо зараз це роблять, але про них знає менше людей ніж про мене. Тому я вирішив порадити вам. кого подивитись з українських кіно-блогерів. Насолоджуйтесь! Geek Journal: www.youtube.com/@GeekJournal Коло кіно: www.youtube.com/@KoloKino Біографер: www.youtube.com/@biographer_ua Пан Карпан: www.youtube.com/@PanKarpan Not Geek: www.youtube.com/@NotGeek Кілограм Крінжі: www.youtube.com/@kg_kringe Влад Сторітеллер: www.youtube.com/@vladstoryteller Кефірний: www.youtube.com/@kefirnuy Навколо кіно: www.youtube.com/@NavkoloKino Фінчер кубриком: www.youtube.com/@fincherkubrykom Саша і кіно: www.youtube.com/@sashaikino Антон Назаренко: www.youtube.com/@Anton_Nazarenko Кіно-клуб "Промінь": www.youtube.com/@CinemaClubRay/videos На пошуки грамоти: www.youtube.com/@naposhukyhramoty Cultovyk: www.youtube.com/@cultovyk Patreon ZK - www.patreon.com/zagin My Instagram - www.instagram.com/gordienko_vital Twitter: twitter.com/HordiienkoZK?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor Підтримати армію тут - savelife.in.ua Моя картка ПриватБанку - 4149 4993 4447 8704 Monobank - 5375411413042685 Instagram ZK - www.instagram.com/zagin_kinomaniv Telegram ZK - t.me/zagin_kinomaniv ZK Facebook - www.facebook.com/CinemaSquad 00:00 - Вступ 01:24 - Geek Journal 04:08 - Коло кіно 05:26 - Біографер 06:15 - Пан Карпан 07:53 - Not Geek 08:31 - Кілограм Крінжі 09:29 - Влад Сторітеллер 10:26 - Кефірний 11:02 - Навколо кіно 11:38 - Фінчер кубриком 12:19 - Саша і Кіно 12:51 - Канали, які не увійшли в 10-тку 13:44 - Висновок
-
Geek Journal (Youtube) ЦЕЙ фільм ЧЕКАЛИ 13 РОКІВ!😨Джеймс Кемерон ЗНОВУ ЗМІГ? ОГЛЯД «Аватар: Шлях води» від GEEK JOURNAL Огляд фільму "Аватар 2: Шлях води" від Тайлера Андерсона без СПОЙЛЕРІВ! Якою вийшла друга частина "Аватара" та чи вдалось Джеймсу Кемерону повторити успіх першого фільму 2009 року - дивіться у новому відео від Geek Journal! 💻Більше про Zenbook Pro 14 Duo OLED - ua.asus.click/UX8402_GeekJournal Наш особистий збір на Валькірію (t.me/geekjournalua/17415) 🔗Посилання на Банку: send.monobank.ua/jar/PG6wmyYzk 💳Номер картки Банки: 5375411204511955 💳Номер картки Приват-Банку: 5169360007074705 🌎PayPal: [email protected] 📩З питань реклами та співпраці звертатись сюди - [email protected] Фінансова допомога нашому каналу: ⚡️Станьте спонсором цього каналу, щоб отримувати бонуси: www.youtube.com/channel/UC0vnG5218gR_SRvWjl6D4fA/join 💸Стати нашим Патроном - www.patreon.com/Geek_Journal ☕️Пригостити нас кавою - www.buymeacoffee.com/GeekJournal 💰PayPal - [email protected] 💳5375 4141 1095 8013 - Моно-Банк Інші соціальні мережі: 📹Запасний ютуб-канал - www.youtube.com/channel/UCr-Tx959Gj_h-Xaln_7boeg ✈️Телеграм - t.me/geekjournalua 🐦Твіттер - twitter.com/Tylerruto 📸Інстаграм - www.instagram.com/geek.journal.official/ 📘Фейсбук - www.facebook.com/geek.journal.ua 🎮Ігровий канал Тайлера - www.youtube.com/channel/UCpvpMA5ksZVsEE-vfUCkBUw 💻Телеграм Тайлера - t.me/Tyleruto 00:00 - Починаємо 01:00 - Перша частина огляду 04:22 - Рекламна паВза 06:50 - Друга частина огляду 14:45 - З Тайлера вже сміються 15:50 - "Як там Бенджамін?" Робимо смішняві відоси на ютуб з соціально важливим підтекстом! Ви на каналі Geek Journal - який завжди знає, чим тебе зацікавити, ведучим якого є Тайлер Андерсон, котрий фанатіє від українського кіно та серіалів. На цьому каналі ви знайдете багато україномовних відео на різні теми: огляди світових та українських фільмів та серіалів, Geek (і не тільки) Новини, репортажі і багато іншого, не менш цікавого контенту. Підписуйтесь на канал та тицяйте на дзвіночок, щоб завждибути з нами на одній хвилі!🏄🏻♂️ #GeekJournal #ТайлерАндерсон #АватарШляхВоди ЦЕЙ фільм ЧЕКАЛИ 13 РОКІВ!😨Джеймс Кемерон ЗНОВУ ЗМІГ? ОГЛЯД «Аватар: Шлях води» від GEEK JOURNAL
-
Друзі 👋 Хто як планує відмітити різдвяні свята? Маєте якісь плани, чи може шукаєте куди піти чи з ким зустрітися?
-
Ох)) ми їздили пару раз) так і знайшли друзів) а от лайтів не побачили ахаха
-
Ми їздили на піт лейк. Але схоже, що там марно сподіватися. Треба кудись, щоб і темно було і горизонт видно. А тут із цим проблемки)
-
Але народу все одно багато в такі ночі
-
Але я насправді не експерт, так що може у вас як раз і вийде побачити))
-
Тільки подбайте про тепло)
-
В районі Ванкуверу їх можна побачити максимум кілька разів на рік, та й то if you’re lucky, бо ми досить південно, тут багато світлового забруднення, плюс потрібне безхмарне небо, що в наших краях буває не так часто) Якщо хочете пополювати, раджу встановити додатки накшталт aurora forecast, що присилають сповіщення коли є високі шанси побачити північне сяйво, при цьому треба бути готовим серед ночі поїхати за місто, наприклад, на sea to sky. Ну або летіти в Yellowknife чи Churchill, там сяйво є до 300 днів на рік)
-
Минулого року з Burnaby Mountain класно було видно www.instagram.com/p/CU79_PmJ85q/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Але в місті як вже сказали дуже важко побачити. Найкращі місця недалеко від міста, це Porteau Cove, Pitt River, Spanish Banks та Burnaby Mountain