Український чат Ванкуверу
-
Там навіть кастом серверів немає
-
Зато надо скілл
-
Ізі ще в своє задоволення, бо немає мегазадрочених задротів Батла легко заходить
-
Укуси собаку за вухо, покажи хто босс і він тебе буде поважати 😎💪
-
Цікаве питання. Якщо просто їздити тимчасово, то, на мою думку, все одно який клас Український коп наврядчи в курсі класів з BC, що 5 що L то ж не В :) А якщо міняти на український аналог то вже інше питання.
-
Привіт всім, потрібен візажист на Четвер, ранок. Бернабі. Є тут в нас такі? Треба зробити мейк ап, і по можливості заплести волосся, щось схоже як на фото)
-
ЛОТЕРЕЯ ! 🔆🔆🔆 Участь всього $5 ПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ЧИ В КОМЕНТАРЯХ ПРО БАЖАННЯ ВЗЯТИ УЧАСТЬ 🤗 Номери від 1 до 50 Після оплати, вам буде надіслано особисто номер ✉️ Кількість номерів на людину не обмежена 😉 Переможець 1 ✅ Оплата на карту, e-transfer чи PayPal. e-transfer: [email protected] paypal: [email protected] mono bank: 5375 4112 0732 9686 Якщо ви не виграли кошти не повертаються. Пересилка за ваш рахунок. Всім бажаю перемоги ✊🏻✊🏻✊🏻 Переможця обираю в прямому ефірі надіюся Вам сподобається, і ви приймете участь! Переможець один, кількість номерів на однулюдину необмежено) Оберу номер коли всі номерки будуть заброньовані та оплачені! Ну що поїхали?!)| Особлива подяка Blue&Yellow Art за надану картину ❤️ — in Vancouver, BC.
-
Налякав мене 😁 В багатьох країнах можна без IDP. Наприклад, в США і Мексиці. Щодо України, правда, не знаю 🤔
-
Добрий день,шукаю кімнату Бюджет до 1000 Ванкувер,Річмонд,Бернабі,Суррей, Мейпл Ридж, Куквитлем На довгий термін, дівчина 27 років з 27 серпня чи можливо раніше Буду дуже вдячна якщо допоможете Дякую !)
-
Знайшли одна одну, тільки вище листати
-
Привітик ,чи є хтось із майстрів манікюру які працюють у районі Surrey?
-
Привіт! Я працюю в TELUS promotion💚 і готовий допомогти вам з усіма вашими питаннями стосовно мобільному та домашньому інтернету / TV! 📱💻 Якщо ви переплачуєте за звʼязок або хочете кращі умови, не хвилюйтесь - я допоможу вам підключитися до найкращих тарифів з додатковими знижками! 🌟 Також якщо ви вже маєте провайдера, не проблема - я можу змінити без розірвання контракту, ваш номер телефону залишається незмінним. Все це абсолютно безкоштовно та офіційно. Тільки позитивні відгуки від задоволених клієнтів! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях. Звертайтеся, і ми знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦 Не реклама