Український чат Ванкуверу
-
Підзаїбали люди які тільки говорять про якусь мораль, а на ділі👌
-
А шо на ділі? продовжи будь-ласка свою тезу агрументацією
-
А можна я повернусь до питання про бан? Бо це вже трошки підзаїбало. Людина приїхала в цю країну, і весело рощказує про "афріка". Мене мало хвилює, шо ви думаєте про "афріків" пане Максим, але краще ці думки тримати при собі. Або виказувати їх "арфікам" в обличчя. Я втрачаю розуміння, в чаті всім можна просто на похуй розказувати якісь дебільні приколи зі смайликом?
-
Всім привіт, хто отримував візу united for ukraine на кордоні з сша, відгукніться🙏
-
Привіт усім, У зв'язку з поїздкою короткостроково здаємо нашу квартиру в Surrey . Дати: 09.10 - 28.11 Локація: surrey central У квартирі є все необхідне для життя, ми орендували її порожньою, обставили меблями, купили посуд тощо. В 2 хвилинах ходьби від лінії метро expo, Walmart. Ціна 2600 CAD за місяць + депозит 1300 СAD. Utilities included Можливість перебування з тваринами (з додатковим депозитом). Пишіть ☀️
-
Motorcycles cannot be booked in advance on this route. Reservations for standard and oversized vehicles will not be accepted for motorcycle travel. В залежності від напряму. На деяких навіть безкоштовно. На інших тільки в порядку живої черги. Мотоцикли ставлять окремо в куточку)