Український чат Ванкуверу
-
Ви збираєтесь раз на місяць, і ще й тоді коли я працюю 🤣
-
За 9 місяців від приїзду
-
Ні, було ж раз на 2 тижні
-
Але бажано спочатку зробити собі аккаунт в Express Entry, бо при подачі на номінацію краще зразу вказувати свій номер в EE. Тоді в ЕЕ можна отримати 600 балів і пройти одразу ж вибірку. Цей шлях вважається швидше, ніж повністю по провінційній програмі без ЕЕ. Коли ми подавались по ЕЕ черга була 11 місяців, по провінційній програмі більше 2 років.
-
Та що тепер з того, як я не встигаю приходити 😅 ви посеред тижня на жаль не зустрічаєтесь, а в мене зазвичай тоді і вихідні
-
Теж вказував номер ЕЕ у провінційній програмі, а потім 600 балів додавалися в Експрес Ентрі і там знов вибірка. По тех стріму кожні два тижні вибірки були і я і на провінційному різні і в експрес ентрі в перших вибірках процшов
-
Я робив через EE
-
Відкрийте неймовірну радість з Білим Ведмедем від Grandshow у Ванкувері та прилеглих містах!🎉🐻❄️ Незабутні миті та справжні емоції гарантовано для дітей та дорослих! Наш ведмедик — це символ щастя та веселощів на вашому святі! 🎈 🎁 Експрес-привітання! 🎼 Супровід музикою! 🎈 Додатково можна замовити шарики з гелієм! 🏠 Виступи де завгодно: під вашим будинком, у квартирі, у парку, у кафе! 🌆 Ванкувер, Барнабі, Коквітлам та інші міста! 💰 Ціна узгоджується залежно від локації! 🎊 Індивідуальний підхід та гарантія незабутнього враження! 💌 Замовлення за електронною поштою [email protected] або телефоном 778-723-7788. 📸 Інстаграм: @grandshow.ca Не упустіть шанс зробити своє свято незабутнім! 🌟
-
Самі розбирались чи наймали консультанта? Просто цікаво чи можливо самостійно розібратися з пнп
-
З ПР повністю сам. Але до цього в мене був консультант для отримання ворк візи. Тому в мене велика кількість документів була готова (тоді на ворк візу треба було багато чого). Але всеж я пам'ятаю, що саме процес Пнп був не важким і все по пдф інструкції зробив без проблем
-
Також самі подавались без консультанта, на офіційному сайті все досить детально розписано. Якщо якісь документи не додати, то не дозволяє засабмітити форму. До того ж якщо у них будуть питання, то присилають запити на додаткові документи. У нас було два додаткових запити. До речі, деякі мої колеги подавались з перших днів працевлаштування, головне щоб компанія відповідала вимогам. Ну і не звільнитись до отримання ПР 🙃
-
А що там потрібно? Я наче читала що там потрібне підгрунтя як диплом, рівень володіння мови або професійні навички (тобто робота)
-
Уточнення: на нормальній роботі по власній професії
-
Для BC PNP tech не треба
-
Є IELTS academic на шістку, але англійська норм
-
Номер ЕЕ отримується після створення аккаунту в ЕЕ, а потім цей номер вказується в аплікації в PNP. Тобто найперше треба здати екзамен з англ мови, потім створити аккаунт в ЕЕ (він буде з ~400 балів). А потім створити аккаунт в PNP вказуючи свій номер в ЕЕ. Це коли вже є впевненість що компанія зможе надати усі необхідні документи.
-
Потім продовжуєте подачу в ЕЕ