Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український чат Ванкуверу

Український чат Ванкуверу

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
37.9k Posts 1.9k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t572891431T Offline
    t572891431T Offline
    Max Hey
    wrote on last edited by
    Ну в мене в вк було багато музики, такої шо більш ніде її не було. То шо хтось створює гарний контент в тікток не відміняє того що то контрольована комуністами платформа
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Ще цікавий момент. Американці часом їдуть за ліками у Канаду, бо тут вони суттєво дешевші. Я важаю, що таки краще мати дорожчі цигарки та алкоголь, та всеж таки мати можливість у разі необхідності, купити життєво необхідні ліки
    1 Reply Last reply
    0
  • t1671150853T Offline
    t1671150853T Offline
    Kataryna Nikolaeva
    wrote on last edited by
    Проблема в тому, що в тік тоці є багато хороших ресурсів до використання і без його використання важко відслідковувати тренди 🥲😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Моя двоюрідна сестра живе в Філаделфії, працює сімейним лікарем. Каже, що досить часто , як трапляються нещастя типу інсульту, рахунок від лікаря може складати $100к та більше. Не всі страховки покривають , навіть частково, такі витрати . Людям доводиться у разі такої біди, подавати на банкоутство.
    1 Reply Last reply
    0
  • t319511066T Offline
    t319511066T Offline
    Dm
    wrote on last edited by
    І це ви жалієтесь у Ванкувері (америка в Канаді), а як люди живуть в інших провінція… вам краще не знати 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t319511066T Offline
    t319511066T Offline
    Dm
    wrote on last edited by
    За ліки*
    1 Reply Last reply
    0
  • t319511066T Offline
    t319511066T Offline
    Dm
    wrote on last edited by
    Щоб отримати антибіотик (у дитини попала інфекція в палець), чекали 8 годин і все одно заплатили 200$
    1 Reply Last reply
    0
  • t319511066T Offline
    t319511066T Offline
    Dm
    wrote on last edited by
    Медицина в Канаді 🤡
    1 Reply Last reply
    0
  • t319511066T Offline
    t319511066T Offline
    Dm
    wrote on last edited by
    Найдешевша їжа і алкоголь в штаті Нью Хемпшир, + там немає податка на додану вартість. Штати дешевше, немає навіть про що говорити
    1 Reply Last reply
    0
  • t440925115T Offline
    t440925115T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Вони ніколи не покривають 100%, зазвичай це 80%. Решту треба платити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan Kov
    wrote on last edited by
    Та я платив з моєї зарплати $80 раз в 2 тижня за так звані бенефіти за супер класну страховку. І всеодно воно не покривало 100% медичних витрат.
    1 Reply Last reply
    0
  • t440925115T Offline
    t440925115T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Бенефіти на роботі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Мабуть є різниця робити за направленням лікаря чи за власною ініціативою іноземного громадянина. Можливо є відмінність між оізними штатами. Та я на місті шукав різні опції. Навколо було досить багато саме COVID діагностичних лабораторій. Всюди були люди, всюди ціни примірно однакові
    1 Reply Last reply
    0
  • t572891431T Offline
    t572891431T Offline
    Max Hey
    wrote on last edited by
    Цікаво як вони там виживають із такою медициною і як їм вдається зберегти здоровля
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan Kov
    wrote on last edited by
    Та ні, я безкоштовно робив тести на ковід. Мабуть залежить де саме ви хотіли його зробити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Рік тому вірушали сім‘єю в круіз із LA. В той період, щоб потрапити на корабель, треба було надати тест на COVID . Взяли з собою тести. У нас їх в аптеках белзкоштовно роздавали. Там же, такий самий тест коштував $140 . Свій використовувати та показати їм результат не можна. У круїзному терміналі запропонували зробити цей тест перед відправленням за $100. На сім’ю з чотирьох людей сумма все одно виходить кругленька. Саме смішне, що тестування робилось абсолютно такими самим тестами, як ми мали зтсобою з Канади. …
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan Kov
    wrote on last edited by
    Оо да, healthcare в Штатах це взагалі пздц. Одна із причин, чому я звідти звалив) По суті платиш $200 за візит (без страховки), щоб тобі просто прописали антибіотики. Ніхто не зацікавлений поставити тобі правильний діагноз і спробувати вилікувати. Просто плати бабки і забирай свій рецепт, бо все ж можна вилікувати антибіотиками. Навіть коли в мене була страховка, ніякого бажання іти в ті лікарні не було, всеодно знав чим той похід закінчиться - антибіотиками 🫠
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Люди в США та Канаді мають дещо різну структуру витрат. Тут не завжди коректно порівнювати влоб. В Канадських містах зазвичай немає настільки різкого розшарування на погані та гарні райони. В США не дай Бог навіть легко захворієш, всі можливі переваги в доходах та видатках, миттєво будуть зведені до нуля
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan Kov
    wrote on last edited by
    Я прожив 7 років у США у різних штатах, і з впевненістю можу сказати, що у Канаді все дорожче, якшо брати до уваги зп - ціни. Особливо їжа на виніс в Канаді супер оверпрайзд (крім Тім Хортонса, хз як він досі такий дешевий). По суті тут ціни такі ж як в США в американських $, але зарплата в канадських $
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Найближче американське Костко в Белінхамі. Був там недавно. Дуже незначні відмінності в асортименті. Майже на все ціна така сама, або з урахуванням курсу дорожча. Як скуплятись там , треба весь час мати на увазі, що не всі продукти дозволено варзити у Канаду. Ще є ненульова вірогідність, що на кордоні заставлять сплатити мито та податки. Бувають іноді виключення, та , зазвичай, сенсу скуплятись там немає. У FB є окрема група канадців, що діляться корисними порадами закупівель у Белінхамському Костко
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags