Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український чат Ванкуверу

Український чат Ванкуверу

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
37.9k Posts 1.9k Posters 44.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Phin
    wrote on last edited by
    Починав, доречі, у Дніпрі, закінчив в Києві в головному офісі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Phin
    wrote on last edited by
    В мене муж двоюрідної сестри починав на касі у МакДональдс, закінчив комерційним директором мережі в Україні і після перейшов на посаду комерційного директора мережі Метро. У чому проблема з карʼєрою?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladimir
    wrote on last edited by
    Classical survivorship bias а скільки тих, хто починав на касі у МакДональдс, потім стали комерційними директорами?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Phin
    wrote on last edited by
    А скільки? Є вибірка?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladimir
    wrote on last edited by
    Ви знаете одну персону, що стала директором, я троїх, що десь там були касірами та потім щось на кшталт реалізаторами на Озерці. Потім якось ми вже не спілкувалися...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladimir
    wrote on last edited by
    ви якось дуже повільно відноситесь до підрахунків. Тобто без мого прикладу, 100% с кас Мака їдуть до діректорів?
    1 Reply Last reply
    0
  • t440925115T Offline
    t440925115T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    А теж чув про класні кар'єри в маку в Україні. Але ж ви подивіться на це з іншої сторони. Скільки років мак в Україні і тут. Скільки відкритих ретсоронів в Україні і тут. У нас відкрився 25 років тому і на всю країну лише 111 ресторанів. У Канаді з 1967 року, на приблизно таку саму кількість населення ми маємо 1462 ресторани
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Phin
    wrote on last edited by
    Ну тобто виходить 25%? Ми якось перейшли до «нема карʼєри» в якийсь формат «не у всіх»?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Та блін:) в усіх організаціях +- однаковий промоушен рейт. 1 людина не може ефективно керувати більше ніж +-10 людьми тому що втрачається якість комунікації. Тому де б ти не був на +- 10 працівників потрібен 1 супервайзер, на 10 супервайзерів хтось вищє і т.д. рейт майже всюди буде +- однаковий. Просто якщо ти супервайзер десь в it або нефтянці - ти будеш отримувати більше. Ну і так. Каву не треба 10 років базову вчитись варити. А наприклад робити навіть базову хірургічну процедуру- треба вчитись декілька років.
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    В мене 7к + підписників 100к + лайків і штук 40 відео там. Тік ток норм тєма по контенту. Але може висмоктувати час. Ну а китайський слід там я хз. Поки не зрозумів чому тік ток треба уникати. Бо Китай купляє у росії ? Чи краде дані? Чи що саме?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Phin
    wrote on last edited by
    Так є якась вибірка стверджувати, що працювати там - це залишитися без карʼєри і без перспектив? Чи може ви просто не дуже знаєте логіку роботи таких закладів щодо роботи з власними кадрами та мотивацією?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Phin
    wrote on last edited by
    Я просто наочно вам показав, що ваші слова не мають підкріплення статистики, бо скільки без карʼєри там вам не відомо. При тому, що сама суть початку діалогу була про те, що працювати в таких місцях - це стовідсотково без карʼєри по життю бути.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    ТікТок в США і країнах g7 може робити теж саме що і вконтакті на території України. З цього приводу нещодавно слухання було у конгресі сша
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladimir
    wrote on last edited by
    також як і ваші слова не мають ніякой статистики.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Phin
    wrote on last edited by
    Щоб спростувати тезу про те, що в закладах масового харчування починати працювати на касі/низькій посаді - тупикова для карʼєри рішення достатньо і одного прикладу. Чи є якийсь критерій скільки прикладів достатньо? Тобто виходить, що теза має вже звучати інакше, бо робота на касі виявляється все ж таки не в усіх випадках на решту життя? А карʼєрний рост можливий і великі бренди можуть собі дозволити мотивувати свій персонал історіями успіху в середині компанії, тим паче, що такий менеджер знає все вже наочно і самостійно як все працює від самого клієнта.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladimir
    wrote on last edited by
    Щоб спростувати тезу про те, що в збагатіти через виграш в лотерею це тупикове рішення достатньо і одного прикладу. Якось так виглядає логіка?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Phin
    wrote on last edited by
    Ну загалом то так, бо все, що більше нуля - то вже не тупік.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Phin
    wrote on last edited by
    Але я просто припускаю, що ви гадаєте на кавовій гущі, бо загалом не знаєте як працює система і просто вирішили довіритеся шаблону, що усі, хто в закладах масового харчування - то вже все, хрест на них малюйте. Якщо людина ставить собі мету і розуміє як працює система - вона доволі легко може дорости до керуючого закладом. При чому я знаю такі випадки, наприклад, на АЗС, коли людина з роботи на вулиці доходила до керуючого станцією і таке інше.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1671150853T Offline
    t1671150853T Offline
    Kataryna Nikolaeva
    wrote on last edited by
    Для цього і в мене стоїть контролер часу 🥲 бо інакше засмоктує
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аня
    wrote on last edited by
    Скажу як вчитель, класний керівник і староста групи в універі, одна людина може ефективно керувати 30+ іншими якщо ця людина вміє керувати))
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags