Український чат Ванкуверу
-
Можливо просто ліміт на такі повідомлення внести Я ще ні разу не користувався їх послугами, та іноді це може стати в нагоді
-
Привіт! в нас донабір на програму підтримки інтеграції української молоді та дітей в Канаді Ukrainian Kids and Youth Integration Project "Connections", а саме Брітіш Колумбії. Ця програма розроблена для того, щоб діти молодь, яка бере участь, у проекті змогла: - покращити свої соціальні навички та знайти нових друзів; - покращиті свої розмовні навички з англійської мови; - відвідати багато чудових заходів, майстер-класів, ознайомлюваних турів, тощо. Щотижневі зустрічі по ВИХІДНИХ днях на свіжому повітрі відбудуться до 11 листопада 2023. Цікаво? Тоді мерщій заповнюйте анкету до 13 вересня! - МОЛОДЬ (13-29): forms.office.com/r/6a1MQ2sPCa - ДІТИ (6-12): forms.office.com/r/PL9RFCpQz9 Як проходять зустрічі групи Травень - Серпень 2023 можете подивитись на сторінках соціальних мереж: www.facebook.com/bebravetrainingcenter www.instagram.com/ua_in_canada/
-
Шукаю кімнату в South Surrey, White Rock або Langley. Можливо хтось знає хто здає.
-
Для них можно зробити гілку окремо
-
прослухала голосові (і не западло ж було, жесть), то наче на Подолі в Хлібному десь знову опинилась)) режим сноб ON )) взагалі дуже люблю оце коли іноземні words вставляють на ходу, прям одразу стаєш такий лакшері та поважний
-
Ага
-
Одягу шоп?
-
Я таке часто чую. Но це люди котрі сюди приїхали дітьми і вони якось питаються говорити по-нашому, але в них отак виходить) їм зручніше англ говорити)
-
Дякую)) ще
-
Мій стайл)))))