Український чат Ванкуверу
-
Можете і на мій підписатися :)
-
В нас ніч.
-
Виглядає крутецько)
-
Друзі, як місцевий ілюстратор, я потребую вашу підтримку. Я вирішив серйозно зайнятися своїм Інстаграмом і вкласти зусилля в рекламу і всі ці речі. Але Інстаграм вирішив, що мої малюнки є "мовою ворожнечі" і заблокував рекламу на місяць:)) Будь ласка, підпишіться на мій Інстаграм, ставте лайки і пишіть коментарі. Мені дуже сумно там без вашого фідбеку. З свого боку, я обіцяю публікувати цікавий контент. Дякую вам!
-
Жив декілька років у місцевості,, де більшість населення були саме німці різних хвиль еміграції. Було досить багатотнімців, що на момент розпаду совка жили у північному Казахстані, куди їх батьків та дідів вислав Сталін. У 80х-90х вони перебрались до Німеччини. Там отримали громадянство, адаптувались, влились у суспільство. Аж ап, і років 10-15 назад зібрались і поїхали до Канади . Тяжко зрозуміти мотивацію. Задавав питання десяткам людей, було цікаво. Ніякої реальної вагомої причини так і не почув. Та більшість дуже раді, що переїхали, хоч більшість математично виратили у грошах. Та кажуть, що на те, що мають у Канаді можуть собі дозволити більше.
-
Ну так як деяким не подобається Німеччина, так само деяким і не подобається Канада. Не все завʼязано на грошах, в цьому була суть мого коментаря.
-
Мабуть тому що життя там не таке приємне. Занадто багато вимог до українців. Не всім потрібні виплати.
-
То чому ж всі ще не в Німеччині?)
-
Маю живі приклади людей, як Ірландія розвертала українців, які мали канадську візу, або які мають тимчасовий захист в іншій країні)
-
Я думала ,ви його забанили
-
Ірландія говорить англійською, виплачує фін допомогу і надає житло Українцям. Питає тільки де був на момент початку повномасштабного вторгнення.