Український чат Ванкуверу
-
Доброго ранку. Я - жінка (50р), працюю, спокійна, порядна, без шкідливих звичок. Шукаю кімнату,з 1 листопада, чи можливо студію, якщо не дуже дорого. Бажано в районі New Westminster, Burnaby, Coguitlam . Буду дуже вдячна за допомогу. Гарного Всім дня!
-
Добрий ранок! Підкажіть найбільший магазин з Українськими продуктами, будь ласка 🙏
-
Tri city (є декілька, але кажу про Lougheed) є білоцерківська гречка та манка, олія (Олейна та Щедро), грибочки з Прикарпаття, варення, соки, київхліб, плавлений сир та масло ферма, київський торт рошенівський, продукція Оболонь тощо там знайдеться. Не найкращий, але достатньо товарів з України або Польщі
-
Хто хоче обміняти долари на гривні - звертайтеся) Можна при зустрічі)
-
А можно якось фоточку? Буду для початку на ваш улюблений бренд орієнтуватися)
-
Я купляю у магазинах і соус до них теж . Вони навіть без соусу смачні, але то вже справа смаку кожного.
-
Brioche Ristorante & Catering maps.app.goo.gl/jXsK7gpubRpuvqueA
-
Ні , театр в театрі я допомагаю . Наш український театр ляльок тільки стає на ноги 🥲
-
До речі про тортеліні. Не купляли у магазинах? Бо бачила багато різних у костко, але стрьомно, вдруг не смачно 😁
-
Хто ?
-
У нас в Україні просто була класна, зручна овочечистка. Чомусь з собою не взяли. А тут купили якусь, вона здоровезна, не зручна. Якось разом з цим про картоплю і забулась 🫠
-
Італійської кухні. Кинути локацію ?
-
Ми з моїм хлопцем обожнюємо тут тортеліні. Вони і овочами всередині і з сиром є . Плюс я часто салати їм різні. Але я не найкращий порадник тут , ми працюємо в ресторані , де нас зазвичай і годують . Якщо і готую вдома, зазвичай супчики , там макарони під різними соусами, тортеліні так само 🥲
-
... Реально, ще ж картопля є