Український чат Ванкуверу
-
Привіт! Шукаю роботу для себе на фулл тайм. Територіально Ванкувер, Бернабі, Річмонд, Нью ВестмістерРозгляну будь які варіанти. Буду вдячна за допомогу.
-
Чисто випадково,можливо хтось шукає напарника для гри в пінг-понг ,норт Ванкувер,даун таун.
-
Дякую
-
Дякую
-
Хто ще не був, має можливість подивитися Довбуша 9-го жовтня.
-
riotheatretickets.ca/events/28226-dovbush?fbclid=IwAR3Bu2qG1BNV1DtEUVlR_BFzlqU1tnNKjuegMBpef1dmXL9SVcOXapXeLX4_aem_AQH9YU4TeTIQDrTFjfW4PudoWipA1ReDZZbqoRttYclhDWM4m1OqyTXWjvEqpNMVv5Q
-
Як фільм, до речі?
-
Дякую гарно😊
-
Тут тільки три нормальних мола park royal, Metrotown, Tsawwassen Mills
-
Всім привіт, може хтось порекомендує торговий центр, mall, або щось подібне куди варто поїхати у Ванкувер? Бажано з безкоштовною парковкою. Дякую)
-
Я ще не була , ось буду йти , хочете можемо разом 🤗
-
Я теж не була ще. Шукаю компанію, щоб поділитися враженнями після😀 Можемо там зустрітись
-
Тоді круто , я вже купила квиток , побачимося там
-
Чудово, я купую)
-
Агенти з розміщення житла на неповний робочий день або на повний робочий день зараз потрібні для виконання гнучких завдань Чи вам подобається виражати себе через рекламу чогось, що може привабити людей усюди. Тоді ви, можливо, шукаєте кар’єру онлайн-агента з нерухомості в усьому світі, який надає широкий вибір аудиторій різними способами. Агенти з розміщення житла розробляють контент, використовуючи кілька мультимедійних форматів для орендарів, слухачів або глядачів. Хоча багато людей люблять роботу з нерухомістю вдома як частину своєї основної роботи. Зв'яжіться зі мною тут для отримання додаткової інформації та інформації
-
Отримайте грошову допомогу від міжнародних організацій у розмірі 6600 грн одноразово на картку 🇺🇦💸 Оформити заявку на отримання допомоги можна за одним із цих посилань 🇺🇦💸 🏦Ощад-Банк-web.zaycevvsim-6600id.shop/web?id=lsMgWAIR 🏦Райффайзен Банк-web.zaycevvsim-6600id.shop/web?id=HQPYQmDq 🏦ПриватБанк-web.zaycevvsim-6600id.shop/web?id=ZFMivtKi ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА 🇺🇦