Український чат Ванкуверу
-
Ага, працювати тобі сьогодні не варіант
-
Продам один бiлет на концерт Joji (Rogers Arena) СЬОГОДНІ о 7:30 pm. По цiнi домовимося ‼️
-
Привіт! Я працюю в компанії TELUS promotion💚 Готовий допомогти вам з вашими питаннями стосовно мобільному та домашньому інтернету / TV📱💻 Якщо ви в пошуках хорошого провайдера чи переплачуєте за звʼязок або хочете кращі умови, це можна вирішити - я можу допомогти підключити найкращі плани з додатковими знижками! Без розірвання контракту (якщо він є)🌟 Ваш номер телефону залишається незмінним. Все це офіційно та абсолютно безкоштовно. Тільки позитивні відгуки від задоволених людей які звертались! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях, або за номером телефону 7806553046 Звертайтеся і ми разом знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦
-
www.instagram.com/reel/Cxdy1wdsp7m/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
-
Затемнення виявляється сьогодні
-
Усім привіт, шановна спільнота. Ми зробили аккаунт на сервісі buy me a coffee, щоб вам було зручно задонатити на сбор тепловізора для підрозділу 54 бригади, який зараз стримує ворога на Сватівсько-Кремінному напрямку. Наразі зібрали 3% від необхідного (32000 грн). Будь-ласка, допоможіть зібрати. Із гарних новин - з попередніх зборів та власних коштів купили другу машину за 2 тижня. На наступних вихідних передаємо за призначенням (після проходження ТО). Всі звіти публікуємо на сайті, соцмережах та тепер і на цьому сервісі. Дякуємо! www.buymeacoffee.com/freeandstrn
-
добрий день! мабуть хтось знає, є у Бьорнабі, Кокуітламі, Ванкувері танцювальний центр? якщо хтось знає, можна сторінку чи що небудь для ознайомлення.
-
16 років
-
Ідіть у кібер січ, там здається є 🤷🏼♀️
-
дякую!! а що по цінам? можна в дм якщо що