Український чат Ванкуверу
-
Хтось користувався взагалі blue cross тут?
-
110 доларів за двох
-
Перший рік 70%, а потім від 80%.
-
В мене страховка Blue cross але мені здається я за неї не плачу, плачу за профспілку яка має контракт з роботою і страховкою і кожного місяця плачу по 35$, лікуватися можуть всі я, дружина, син. Особисто я, полікував 3 зуба (пломби поклав) і один зуб треба було рвати, заплатив тільки 55$ це за перший візит коли потрібно було робити КТ(фото кожного зуба) і все, кожного року на лікування зубів 3500$ на кожного члена сімʼї. Крім того там ще багато чого покривається.
-
Прив
-
Привіт всім😎🦾 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в Домашніх умовах. Допоможу тобі створити тіло твоєї мрії Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28 Inst - online_fitnessd
-
Привіт. Хочу порекомендувати вчителя англійської. Канадець, живе в Торонто. Він може проводити як індивідуальні так і групові заняття. Може готувати спеціально до IELTS/CELPIP або general English уроки. Проте, потрібно базово знати мову щоб з ним комунікувати. Whatsapp: 2892133901 Email: [email protected] Larry
-
Привіт всім, а є якісь чатики саме по New West?)
-
So, I have been working in the hair beauty industry for almost 9 years and also conduct training. 3 months ago I moved to a new salon in the city center, which I am SO glad about! I offer hairdressing services in Downtown and Port Moody . Please check out my works on my instagram instagram.com/mila.hair.canada Availability - December 6, 7, 8, 9 and 10 (evening meetings are also available)! Haircut - $80 Balayage / highlighting for the 1st time - $350$ Airtach-$450 Tinting / painting over gray hair - $ 130 Please write to me in person to make an appointment
-
Усім привіт. Продаю своє авто: Smart For Two 2013 125 000 км Clean title На усі питання з радістю відповім в особистих.
-
Ми в Нью Весті компанією час від часу збираємося, але це з'їзд на паті. Можна тут в чатику зібрати людей з Нью Весту постом. І створити невеличкий чат для тих хто в Нью Весті. Я закріплю це все тут