Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український чат Ванкуверу

Український чат Ванкуверу

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
37.9k Posts 1.9k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t506564888T Offline
    t506564888T Offline
    Tania Minkova
    wrote on last edited by
    Добрий день, шановні! Маю питання щодо візи в Мексику, звичайний туризм. Я знайшла інфу, шо якщо я маю канадську візу, то мені не треба мексиканська. Хто літав туди скажіть чи це так?
    1 Reply Last reply
    0
  • t476713056T Offline
    t476713056T Offline
    J
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    R R.
    wrote on last edited by
    Без воркперміту в канаду складно заїхати назад?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Phin
    wrote on last edited by
    Я самостійно не пробував, тому не буду казати, але те, що на кордоні просять його показати - це 100%, вони його перевіряють за дійсністю і це є документом на перетин кордону. По суті в мій паспорт ніхто не дивився
    1 Reply Last reply
    0
  • t388802722T Offline
    t388802722T Offline
    Світлана
    wrote on last edited by
    Всім привіт) Я роблю силянки, гердани, браслети, колечка з бісеру. 2 грудня буду з роботами на українському різдвяному ярмарку. Якщо вам щось сподобається, я можу зробити прикрасу зазделегідь, а забрати ви зможете вже на ярмарку 🥰❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t450604395T Offline
    t450604395T Offline
    Yan Mark 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Я зараз не в Канаді, виїждав по справам. То що є шанс що можуть не пустити? В мене мультівіза + воркперміт
    1 Reply Last reply
    0
  • t450604395T Offline
    t450604395T Offline
    Yan Mark 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Де можна ознайомитися з цією інформацію?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kavka Iryna
    wrote on last edited by
    🌟 "Вітаємо, дорогі друзі! Це час для великих можливостей та особливих пропозицій! З нагоди BLACK FRIDAY я хочу зробити ваш день яскравішим та додати трошки розкоші у ваше життя. Записуйтесь на мої послуги - ламінування брів і вій, фарбування брів фарбою і хною - і отримайте неймовірний бонус: знижка -20% 🎁на всі послуги! Чекаю вас в студії за адресом: Vancouver, 1732 Alberni street Мій інстаграм: irene_kavka
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Phin
    wrote on last edited by
    По першому посиланні в гуглі є така тема - www.canadavisa.com/canada-immigration-discussion-board/threads/help-forgot-to-carry-work-permit-during-travel-outside-canada.624797/ Хтось там радить мати на руках хоча б копію. Чи це працює - інформації немає.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Phin
    wrote on last edited by
    Я ще раз кажу, що в мене нема досвіду поїздок без ворк перміту, я не знаю які наслідки. Пошукайте в гуглі на стандартні запити, ось тут є правила щодо ворк перміту www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/extend/travel-outside-canada.html
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Phin
    wrote on last edited by
    Але ключове в тому обговоренні є "hope that the officer is in a good mood". Тому що навіть ворк перміти при першому заїзді видавали дуже по-різному. Наприклад, наша сім'я замість 3-річного ворк перміту отримала перміти на 2 роки, але повністю відкриті (обмеження тільки по секс-індустрії, але ніяких обмежень щодо медичних чи аграрних професій, як у інших, нема), ворк перміт видали навіть 3-річній дитині (і ми на неї змогли оформити SIN навіть), при цьому він чомусь обмежений саме BC - тобто в інших провінціях він недійсний. Я про те, що все дуже залежить від офіцера.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan Kov
    wrote on last edited by
    А де буде ярмарка?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    I L Y A
    wrote on last edited by
    🔥ЗАВТРА🔥 Лишились ще пару десятків квитків із 300 🤩 Не пропустіть наймасштабнішу українську вечірку року в топовому нічному клубі, в самому центрі Ванкувера 🔥 Квиточки тут😊: www.eventbrite.com/e/ukrainian-party-night-tickets-741071202917?aff=oddtdtcreator До зустрічі завтра 😊🫶 *під час заходу відбудеться благодійний аукціон, також в наявності крутий мерч, 100% продажу від якого йде на допомогу Збройним Силам України. **Частину з продажів заклад також спрямовує на допомогу ЗСУ, за що їм велика повага ✊🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia More
    wrote on last edited by
    ні, це в основному китайські техніки, канадський говернмент їх не оплачує. Через це наші ціни вдвоє нижчі, а НЕ через те що ми не спроможні допомогти
    1 Reply Last reply
    0
  • t572891431T Offline
    t572891431T Offline
    Max Hey
    wrote on last edited by
    А ви працюєте з бенефітами?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia More
    wrote on last edited by
    всіх, хто влип в суглобно-м'язові проблеми, запрошую на масаж не за всі гроші світу :). 30 років досвіду, 8 з них як основна робота, техніки схожі на ролфінг
    1 Reply Last reply
    0
  • t527385310T Offline
    t527385310T Offline
    Mariia Hahalovska
    wrote on last edited by
    Привіт, привіт Усім нагадую, що уже завтра перша у Ванкувері велика українська вечірка у " Bar None Nightclub " о 22.00 У Hromada Live Entertainment залишилось буквально 35 квитків 🫢🫢 - Українська музика - Неймовірна компанія, більше чим 200 українців в одному клубі - І найголовніше, що своєю присутністю ви автоматично донатите на українську армії Усе це вже завтра- 24 ЛИСТОПАДА О 22.00 Чекаю усіх з нетерпінням ❤️ facebook.com/events/s/ukrainian-party-night/351794760528797/
    1 Reply Last reply
    0
  • t363825413T Offline
    t363825413T Offline
    Iryna Mitnovych
    wrote on last edited by
    Тиждень тому вийшла новина в The Independent, що наші "брати" росіяни знову готували голодомор для українців. Ще задовго до повномасштабного вторгнення була спланована продовольча криза, викрадення зерна, спалення полів і багато інших злочинів проти українського народу. Я не знаю чи болить вам взагалі ця тема. Чи були у вашій родині свідки тих страшних днів, чи були ті, кому вдалося вижити... Але я певна, що усім болить війна. Усім болить несправедливість і те, що історія повторюється. Нам болить. Тому ми готуємо політичну акцію-перфоманс до дня пам'яті жертв голодомору. У суботу о 15:00 біля Арт Галереї Ванкувера. Приходьте запалювати свічки, поширюйте інформацію. Розповідайте друзям і знайомим з Канади, що війна триває і росія знову намагається ним знищити. m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid026c3pDs3rj7dSYJTJS8runK6uBLgzSjrTKq8D4LsgE9eCoq1nGPTC58TMVGdSKwLYl&id=61553827889296&mibextid=Nif5oz
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykola B
    wrote on last edited by
    Народ підкажіть водіїв хто займається грузиперевозками. Треба допомогти людям перевести меблі на нову квартиру
    1 Reply Last reply
    0
  • t955998909T Offline
    t955998909T Offline
    Need2CallMe &
    wrote on last edited by
    Я його послугами не користувався просто скинув для вас може знадобиться.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags