Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український чат Ванкуверу

Український чат Ванкуверу

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
37.9k Posts 1.9k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Julia Kuz
    wrote on last edited by
    www.facebook.com/marketplace/item/663697279279275/?mibextid=dXMIcH
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia Kuz
    wrote on last edited by
    Добрий день, шановні, моя колега здає житло з 1 січня, попрохала прширити серед ком'юніті:
    1 Reply Last reply
    0
  • t5826775530T Offline
    t5826775530T Offline
    ukrvanchat
    wrote on last edited by
    Вітаємо у чаті @Krykavliuk 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
    1 Reply Last reply
    0
  • t380927861T Offline
    t380927861T Offline
    Karina Yanchevska
    wrote on last edited by
    Продаю 2014 Ford C-Max Hybrid SE 2.0 в дуже гарному стані. Чистий статус (без ДТП) Пробіг - 138,000 км Розхід - 5.6л / 100км Складне заднє сидіння Ціна - $12,200 Причина продажу - переїзд з Канади.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5826775530T Offline
    t5826775530T Offline
    ukrvanchat
    wrote on last edited by
    Вітаємо у чаті @sashafedoruk 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
    1 Reply Last reply
    0
  • t657285024T Offline
    t657285024T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    Привіт, дівчата) Шукаю моделей на манікюр для відпрацювання швидкості на понеділок 4 грудня на 11:00 та на 15:00 (можемо обговорити інший час чи дату) Працюватиме майстер з досвідом 4 роки в Україні. Вартість мінімальна - 25 cad. Пишіть у приват) Нижче прикріплю фото моїх робіт⬇️
    1 Reply Last reply
    0
  • t852218813T Offline
    t852218813T Offline
    Наташа
    wrote on last edited by
    Всім привіт ! Я Наталія майстер з відновлення волосся та кератину/ботоксу. Стаж понад 3 роки, у Ванкувері 3 місяці. Я за якість вашого волосся. Даю гарантію на свої послуги і що вам 100% сподобається ефект. Індивідуальний підхід кожного клієнта. БЕЗКОШТОВНА діагностика вашого волосся на трихоскопі та в подарунок стрижка !!! Запишися на процедуру та отримай волосся як у рекламі. Локація салону Бернабі. Інстаграм: instagram.com/glitz.care.bar?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==
    1 Reply Last reply
    0
  • t5826775530T Offline
    t5826775530T Offline
    ukrvanchat
    wrote on last edited by
    Вітаємо у чаті @ratlgard 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
    1 Reply Last reply
    0
  • t5255859811T Offline
    t5255859811T Offline
    Sergii Ratlgard
    wrote on last edited by
    пані та панове, вітаю Оголошення про вакансію Компанія з виробництва безглютенових продуктів (випічка) потребує працівників на підприємство. Локація в районі станції Marine Drive. Фултайм (40 годин), є варіанти ранкової зміни з 8:00 до 16:00, та вечірньої з 14:00 до 22:00 Оплата 20 CAD на годину, 45 хвилин перерви за рахунок роботодавця. Оформлення з першого дня, уніформа, кава і привітний колектив. Робота не потребує кваліфікації, всьому навчають, але має значення англійська мова, котра повинна бути вище середнього рівня. Сам робочий процес це поетапне виготовлення, (нарізка, випічка і упаковка продукту), кожному етапу навчають поступово. Все робити щодня не потрібно, у кожного є своя ділянка відповідальності, тому робота досить репітативна. Що має значення. Це фізична базова підготовка і моральна витривалість. Розумію, що робота потрібна багатьом, але не кожна людина може фізично і морально витримати умови виробництва. Зі свого досвіду скажу, що це дійсно зайобує, але втягнутись можна, якщо є заради чого. В усьому іншому можу сказати, що це звісно не робота мрії, але плюсів у неї більше ніж мінусів. Питання та ваші резюме надсилайте у особисті. Щоб було простіше, пишіть коротко про себе і чому вам ця робота підходить, прикріпляйте резюме. Я передам цю інфу менеджеру. Чому пишу у чат, у нас нещодавно пішло декілька співробітників через міграційні обставини і тому рекрутинга перше коло йде через своїх, або умовно своїх.
    1 Reply Last reply
    0
  • t330234464T Offline
    t330234464T Offline
    Valerie Tsis
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Наближається Різдво, а з ним і різдвяні благодійні проекти 🎄🙏 Як вчитель англійської мови, я б хотіла зробити її вивчення більш доступним для нашої спільноти українців в Канаді! Якщо ви відчуваєте, що хочеться дізнатись щось нове та удосконалити свої навички - запрошую на мій благодійний різдвяний івент, який надасть вам змогу покращити свою англійську! 🚀 Це невеликий адвент челендж з 1 по 24 грудня 🎄Ми вже стартували вчора, і захід набирає обертів 😁 Сенс у тому, що кожен день ви отримуватимете завдання з англійської мови, яке спрямоване або на покращення лексики, граматики або навичок аудіювання тощо. 🎧 Виконання завдання не займатиме більше 15-20 хвилин ⏱️, і основна мета – покращити всі ваші мовні компетенції та знання через поcтійність, щоденне вивчення та занурення у різдвяну атмосферу ❄️✨ Хоча багато завдань, так чи інакше, будуть пов'язані з Різдвом - лексика та отримані знання будуть універсальні :) 🪐 Орієнтований рівень завдань цього адвенту B2, але якщо ваш рівень C1, чи В1 - також пропоную доєднатись, я впевнена, що ви знайдете для себе багато цікового 🙏 Участь у цьому івенті безкоштовна, але якщо у вас є можливість, буду безмежно вдячна вашим донатам, які ми переведемо у фонди, які потребують нашої підтримки! Буду рада бачити вас на челенджі, якщо у вас є бажання! Ось посилання - t.me/+hB1-AHcJ7z1kNDBi ✨
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Giorgio FCKNZS Che
    wrote on last edited by
    Меткеп велика контора. В них тут багато будинків для ренту.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Giorgio FCKNZS Che
    wrote on last edited by
    Може моя теж когось зацікавить?) @yam_fasrpawn можна лінк викласти на маркет?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Giorgio FCKNZS Che
    wrote on last edited by
    www.facebook.com/marketplace/item/834848251426169/?mibextid=6ojiHh продається Kia Soul EV 40kW 2022 38k$
    1 Reply Last reply
    0
  • t5826775530T Offline
    t5826775530T Offline
    ukrvanchat
    wrote on last edited by
    Вітаємо у чаті @Serhii 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Так, можна звичайно)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Лишилось лише 25 дитячих квиточкив, тож поспішайте! 💛 Марафон різдвяних подій, прикрашає наш суперріздвяний, добрий дитячий фільм. Дорослим теж можна подивитись, але лише тим, хто був слухняним. Це вже після зустрічі з Сантою, після дивування фокусам, після отримання своїх кульок і солодких подарунків, з гарним веселим малюнком на лиці, після танців під яликою, ми сядемо, і подивимось ще одну затишну, чарівну, милу дитячу казку. І мабуть, приємно знати, що частина прибутку від заходу буде направлено для придбання подарунків дітям, які тимчасово втратили свій дім на окупованих територіях. КОЛИ? 10 грудня, кінотеатр Ріо (1660 E Broadway, Vancouver) о 1 p.m. всіх чекаємо на свято, кіно і подарунки. Квиточки: riotheatretickets.ca/events/28504-christmas-fairytale-presented-by-ukraine-harmony-foundation
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Бодя ГРАБОВСЬКИЙ
    wrote on last edited by
    Усім привіт :)підскажіть може хтось знає або грає футбол у Ванкувері буду вдячний . Дякую 🤩
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    svitlana🦋
    wrote on last edited by
    Привіт. Підкажіть будь-ласка, хтось знімав кеш в Канаді з карти Монобанку
    1 Reply Last reply
    0
  • t380927861T Offline
    t380927861T Offline
    Karina Yanchevska
    wrote on last edited by
    Продаю речі: 1. Подовжувач Belkin 8 входів - $15 2. Подовжувач Anker Cube - $20 3. Мікрохвильовка LG 1.5cu - $110 4. Праска Black&Decker - $25 5. Сушарка Ikea - $20 6. Корзина для білизни Ikea - $8 7. Підставка для ножів Ikea - $10 8. Електричний чайник Black&Decker - $17 9. Фен Hot Tools перемінний вольтаж (відсутня велика насадка)- $20 10. Торшер Ikea - $5 Забрати можна у будь-який час Burquitlam station
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    А от і офіційна дата трейлеру GTA6
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.