Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті @Krykavliuk 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Продаю 2014 Ford C-Max Hybrid SE 2.0 в дуже гарному стані. Чистий статус (без ДТП) Пробіг - 138,000 км Розхід - 5.6л / 100км Складне заднє сидіння Ціна - $12,200 Причина продажу - переїзд з Канади.
-
Вітаємо у чаті @sashafedoruk 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт, дівчата) Шукаю моделей на манікюр для відпрацювання швидкості на понеділок 4 грудня на 11:00 та на 15:00 (можемо обговорити інший час чи дату) Працюватиме майстер з досвідом 4 роки в Україні. Вартість мінімальна - 25 cad. Пишіть у приват) Нижче прикріплю фото моїх робіт⬇️
-
Всім привіт ! Я Наталія майстер з відновлення волосся та кератину/ботоксу. Стаж понад 3 роки, у Ванкувері 3 місяці. Я за якість вашого волосся. Даю гарантію на свої послуги і що вам 100% сподобається ефект. Індивідуальний підхід кожного клієнта. БЕЗКОШТОВНА діагностика вашого волосся на трихоскопі та в подарунок стрижка !!! Запишися на процедуру та отримай волосся як у рекламі. Локація салону Бернабі. Інстаграм: instagram.com/glitz.care.bar?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==
-
Вітаємо у чаті @ratlgard 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
пані та панове, вітаю Оголошення про вакансію Компанія з виробництва безглютенових продуктів (випічка) потребує працівників на підприємство. Локація в районі станції Marine Drive. Фултайм (40 годин), є варіанти ранкової зміни з 8:00 до 16:00, та вечірньої з 14:00 до 22:00 Оплата 20 CAD на годину, 45 хвилин перерви за рахунок роботодавця. Оформлення з першого дня, уніформа, кава і привітний колектив. Робота не потребує кваліфікації, всьому навчають, але має значення англійська мова, котра повинна бути вище середнього рівня. Сам робочий процес це поетапне виготовлення, (нарізка, випічка і упаковка продукту), кожному етапу навчають поступово. Все робити щодня не потрібно, у кожного є своя ділянка відповідальності, тому робота досить репітативна. Що має значення. Це фізична базова підготовка і моральна витривалість. Розумію, що робота потрібна багатьом, але не кожна людина може фізично і морально витримати умови виробництва. Зі свого досвіду скажу, що це дійсно зайобує, але втягнутись можна, якщо є заради чого. В усьому іншому можу сказати, що це звісно не робота мрії, але плюсів у неї більше ніж мінусів. Питання та ваші резюме надсилайте у особисті. Щоб було простіше, пишіть коротко про себе і чому вам ця робота підходить, прикріпляйте резюме. Я передам цю інфу менеджеру. Чому пишу у чат, у нас нещодавно пішло декілька співробітників через міграційні обставини і тому рекрутинга перше коло йде через своїх, або умовно своїх.
-
Всім привіт! Наближається Різдво, а з ним і різдвяні благодійні проекти 🎄🙏 Як вчитель англійської мови, я б хотіла зробити її вивчення більш доступним для нашої спільноти українців в Канаді! Якщо ви відчуваєте, що хочеться дізнатись щось нове та удосконалити свої навички - запрошую на мій благодійний різдвяний івент, який надасть вам змогу покращити свою англійську! 🚀 Це невеликий адвент челендж з 1 по 24 грудня 🎄Ми вже стартували вчора, і захід набирає обертів 😁 Сенс у тому, що кожен день ви отримуватимете завдання з англійської мови, яке спрямоване або на покращення лексики, граматики або навичок аудіювання тощо. 🎧 Виконання завдання не займатиме більше 15-20 хвилин ⏱️, і основна мета – покращити всі ваші мовні компетенції та знання через поcтійність, щоденне вивчення та занурення у різдвяну атмосферу ❄️✨ Хоча багато завдань, так чи інакше, будуть пов'язані з Різдвом - лексика та отримані знання будуть універсальні :) 🪐 Орієнтований рівень завдань цього адвенту B2, але якщо ваш рівень C1, чи В1 - також пропоную доєднатись, я впевнена, що ви знайдете для себе багато цікового 🙏 Участь у цьому івенті безкоштовна, але якщо у вас є можливість, буду безмежно вдячна вашим донатам, які ми переведемо у фонди, які потребують нашої підтримки! Буду рада бачити вас на челенджі, якщо у вас є бажання! Ось посилання - t.me/+hB1-AHcJ7z1kNDBi ✨
-
Меткеп велика контора. В них тут багато будинків для ренту.
-
Може моя теж когось зацікавить?) @yam_fasrpawn можна лінк викласти на маркет?
-
www.facebook.com/marketplace/item/834848251426169/?mibextid=6ojiHh продається Kia Soul EV 40kW 2022 38k$
-
Вітаємо у чаті @Serhii 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Так, можна звичайно)
-
Лишилось лише 25 дитячих квиточкив, тож поспішайте! 💛 Марафон різдвяних подій, прикрашає наш суперріздвяний, добрий дитячий фільм. Дорослим теж можна подивитись, але лише тим, хто був слухняним. Це вже після зустрічі з Сантою, після дивування фокусам, після отримання своїх кульок і солодких подарунків, з гарним веселим малюнком на лиці, після танців під яликою, ми сядемо, і подивимось ще одну затишну, чарівну, милу дитячу казку. І мабуть, приємно знати, що частина прибутку від заходу буде направлено для придбання подарунків дітям, які тимчасово втратили свій дім на окупованих територіях. КОЛИ? 10 грудня, кінотеатр Ріо (1660 E Broadway, Vancouver) о 1 p.m. всіх чекаємо на свято, кіно і подарунки. Квиточки: riotheatretickets.ca/events/28504-christmas-fairytale-presented-by-ukraine-harmony-foundation
-
Усім привіт :)підскажіть може хтось знає або грає футбол у Ванкувері буду вдячний . Дякую 🤩
-
Продаю речі: 1. Подовжувач Belkin 8 входів - $15 2. Подовжувач Anker Cube - $20 3. Мікрохвильовка LG 1.5cu - $110 4. Праска Black&Decker - $25 5. Сушарка Ikea - $20 6. Корзина для білизни Ikea - $8 7. Підставка для ножів Ikea - $10 8. Електричний чайник Black&Decker - $17 9. Фен Hot Tools перемінний вольтаж (відсутня велика насадка)- $20 10. Торшер Ikea - $5 Забрати можна у будь-який час Burquitlam station
-
А от і офіційна дата трейлеру GTA6