Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український чат Ванкуверу

Український чат Ванкуверу

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
37.9k Posts 1.9k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    В ВС єдина державна стстема автострахування. Страховку продають страхові брокери autoplan. З однаковими умовами, ціна буде всюди однакова. Ціна страховки залежить від великої кількості факторів, та найбільше - від досвіду безаварійного водіння драйвера. Також впливають місце проживання, марка машини, мета з якою використовується машина. Ще багато залежить , що саме покриває страховка - ризики третьої сторони чи вашу машину також. Там вже починаються опуії з франшизою та інше. Як машина не дорога і не нова, варто брати однобічну страховку і хоч торохи зекономити. Як Вам не вистачатиме стандартного покриття, можете придбати додаткові опції через BCAA
    1 Reply Last reply
    0
  • t440925115T Offline
    t440925115T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Страховій компанії не має різниці як ви купили машину. А компанія для страхування авто тут одна, це ICBC. Ви повинні в них купити мінімальний пакет. Якщо вам потрібно більше, можете звернутись до BCAA
    1 Reply Last reply
    0
  • t1778938006T Offline
    t1778938006T Offline
    Mila
    wrote on last edited by
    Всім привіт, мене звуть Міла! Мій Instagram: instagram.com/mila.hair.ca Я кваліфікований " стиліст " Я постійно вдосконалювала свої навички в кращих перукарських школах. "Pivot Point", "Lebel", "Wella", "Loreal" і цей список можна продовжувати нескінченно. Виконую топове фарбування, жіночі та чоловічі стрижки будь-якої складності в техніці Vidal Sassoon. Виправляю будь-яку невдалу роботу (домашнє фарбування, роботу іншого перукаря). Я роблю всі види складного фарбування (аіртач , бразильський балаяж, тотальний блонд, мелірування, кольорове фарбування). Якщо ви хочете нове фарбування, змінити свій імідж, оновити існуючий варіант або просто втомилися шукати хорошого перукаря, який зможе зробити хорошу стрижку, фарбування, то я запрошую вас до мене. Напишіть мені через instagram: instagram.com/mila.hair.canada і моя стара сторінка , але там більше ніж 4000 робіт : instagram.com/beauty_mila.hair.ca Я приймаю в центрі міста і Порт-Муді
    1 Reply Last reply
    0
  • t702921534T Offline
    t702921534T Offline
    OR
    wrote on last edited by
    Доброго ранку! Поділіться лінком де можно оформити медичну страховку MSP чи як вона зветься) Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия Design.UA_ Interior_design
    wrote on last edited by
    Вже сьогодні о 16й, залишилось менше 10 квитків, чекаємо на вас! Бізнес зустріч Tech and Business Networking Meetup, яку організовує UA HUB для: - підприємців, які цікавляться технологічними трендами або шукають допомоги з технологічними рішеннями, - startup команди, які бажають отримати поради щодо технологічних рішень та інвестицій в Канаді, - ІТ професіонали, що мають досід реалізації проектів в Канаді. Особливості формату заходу: - презентація проекту UA HUB - Q&A з ІТ експертом Oleksandr Zadorozhnyi по технічному, інвестиційному та бізнес напрямкам - неворкінг з модерацією, що дасть можливість познайомитись зі всіма присутніми - директорія усіх учасників мітапу, доступна заздалегідь - кава та смаколики. Головна мета заходу - обʼєднати підприємців та ІТ професіоналів серед української бізнес спільноти Ванкувера для зростання бізнесів заснованого українцями-іммігрантами та професійного розвитку громади. Локація: Hamilton & E Hastings st. downtown Vancouver, BC Дата: 8 грудня 16:00 Дрес-код: smart-casual Реєстрація обовʼязкова linktr.ee/uahubca
    1 Reply Last reply
    0
  • t473959832T Offline
    t473959832T Offline
    Кристофер
    wrote on last edited by
    А тепер трохи реальності: у деяких кредиторів є умови щодо кредитування, і страхування буде дорожче ніж ти купиш машину не в кредит Як приклад : 2 знайомих купили теслу, один платить страховку 350$, інший 450. Я плачу 260 за 2 машини. При тому не всім дають кредит на 7-8 років, тим у кого нема пр такий кредит можуть не дати Додаткову страховку в BCAA ти не зробиш якщо немає стажу 1 рік в BC .
    1 Reply Last reply
    0
  • t572891431T Offline
    t572891431T Offline
    Max Hey
    wrote on last edited by
    А в тебе вже є пр?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sunny
    wrote on last edited by
    Чи отримував хтось кредит на строк більше ніж воркперміт. Бо мені кажуть в салоні тільки до кінця воркперміту і з підвищеною ставкою як для ньюкамера, я тут вже 1,5 роки і хороший кредитний рейтинг
    1 Reply Last reply
    0
  • t442331757T Offline
    t442331757T Offline
    Vladyslav Kravchenko
    wrote on last edited by
    Ну а по чому ж))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sunny
    wrote on last edited by
    По ворк перміту?
    1 Reply Last reply
    0
  • t442331757T Offline
    t442331757T Offline
    Vladyslav Kravchenko
    wrote on last edited by
    Я не пам'ятаю його назву Мені українець допомогав, можу дати його контакти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sunny
    wrote on last edited by
    А який автосалон?
    1 Reply Last reply
    0
  • t442331757T Offline
    t442331757T Offline
    Vladyslav Kravchenko
    wrote on last edited by
    Я, наприклад
    1 Reply Last reply
    0
  • t442331757T Offline
    t442331757T Offline
    Vladyslav Kravchenko
    wrote on last edited by
    Та всі отримують на 8-9 років
    1 Reply Last reply
    0
  • t728678477T Offline
    t728678477T Offline
    Міхаель Абрамович
    wrote on last edited by
    Доброго дня, може хтось підкаже хорошого недорого майстра по мобільним телефонам? Підозра на батарею, або треба перепаяти озу чи процесор. Треба протестувати. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sunny
    wrote on last edited by
    Чи є тут хтось з мазди?
    1 Reply Last reply
    0
  • t473959832T Offline
    t473959832T Offline
    Кристофер
    wrote on last edited by
    Нема) але я в машини в кредит не беру😆
    1 Reply Last reply
    0
  • t572891431T Offline
    t572891431T Offline
    Max Hey
    wrote on last edited by
    А я думав ти це з власного досвіду
    1 Reply Last reply
    0
  • t1446059787T Offline
    t1446059787T Offline
    Valent К
    wrote on last edited by
    А при чому тут страховка до кредиту?
    1 Reply Last reply
    0
  • t473959832T Offline
    t473959832T Offline
    Кристофер
    wrote on last edited by
    А чого ви це у мене питаєте?)) мені звідки знати?)) Просто поділився інформацією, яку отримав от друзів купувавших тут машини в кредит/ліз )
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags