Український чат Ванкуверу
-
Друзі, давайте прийдемо на мітинг у Неділю. Щоб було побільше народу. Треба трішки нагадати про себе та й побачитись не завадить! Якщо сумніваєтесь чи прийти, то от вам знак, що б приходили)
-
Сьогодні не буде настолок, але якщо ви хотіли б провести час весело, то сьогодні буде Мафія. Локація : ( Ukrainian Orthodox Cultural Center 10765 135a St Surrey, Bc V3T4E3) Ось чатик: t.me/+nGVXgrhENt43MGY6
-
Вітаємо у чаті @a_alishova 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Усім привіт! Оголошення для дівчат😊 Чи є бажаючі танцювати high heels у Ванкувері? В середині січня починаються заняття недалеко від downtown. Якщо цікаво, напишіть в дірект, познайомимось🫶
-
Вітаю. Виникла проблема з оплатою квитків Lufthansa. Карта visa Scotiabank. "Something went wrong...bla-bla". Намагаюся використати PayPal, теж не пускає. Хтось мав щось таке?
-
Aircanada здається через себе квитки Люфтханси пропускає. Ціна та сама мала б бути, то можна через їх платіжку спробувати Нещодавно шукав квитки на ейрканаді, то мені вони показували люфтхансу та я взяв в ейрканаді їх квитки. Гроші зняли ейрканада Загалом ще можна спробувати подзвонити до них та вони кинуть згенерують лінку на оплату/оплатять самі за допомогою даних твоєї картки
-
Вітаємо у чаті @Vadym 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, якщо купувати ігри у PS store Canada, чи є можливість завантажити інші мови? Наприклад польську мову. У деяких відео на Youtube є можливість завантаження войс/текст пака. Все що вище написано стосується Spider Man 2 або Hogwarts Legacy. Або ж, чи є можливість є купувати ігри в евпропейському регіоні? Дякую за відповіді!
-
Вітаю. Чи є у нас тут чоловічий перукар-стиліст ? Бажано Ванкувер.
-
Добридень. Наскільки я знаю, змінити регіон для поточного акаунта неможливо. Можна зареєструвати новий на потрібний вам регіон, ту ж Україну, і купляти ігри на другий акаунт. І на самій консолі перемикатись між акаунтами із відповідними іграми
-
Я купила пс5 тут. Але маю і канадський і український акаунт. З цим проблем немає. Мову ніяк не встановити, що дано в списку те нажаль дано. Йти на хитрощі не рекомендую, вони таке не люблять і можуть просто заблокувати саму плойку. Просто зробіть український аккаунт. Але не забувайте що оплачувати можно картою тієї страни під якою зареєструвались.