Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український чат Ванкуверу

Український чат Ванкуверу

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
37.9k Posts 1.9k Posters 44.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    I L Y A
    wrote on last edited by
    🎉🥳🍾Всім привіт, наступної п’ятниці — велика українська вечірка в найкрутішому нічному клубі в самому центрі Ванкувера! А вже за добу вхідні квитки зростуть у ціні, встигніть придбати свій! :) Наша команда веде активну підготовку до заходу, на вас чекають найкрутіші ді-джеї та драйвове драм-шоу, це і звучить, і виглядає неймовірно, тільки українські та найкращі світові хіти. До скорої зустрічі!! Квиточки тут: linktr.ee/hromada.live
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sunny
    wrote on last edited by
    Чи варто при медичному догляді лікаря ( для CUAET) казати про проблеми зі здоров'ям, щоб дав направлення. Чи краще казати, що жалоб немає? Судячи з ситуації важко потрапити до терапевта і це може бути нагодою отримати направлення до лікаря.
    1 Reply Last reply
    0
  • t649194113T Offline
    t649194113T Offline
    Ania
    wrote on last edited by
    Під час медогляду лікар сказав що він не може ні виписати рецепт, ні дати направлення. Тому потрібно вказати в анкеті якщо є якісь проблеми, а потім йти в walk in clinic та просити направлення до спеціаліста/ рецепт на ліки та інше.
    1 Reply Last reply
    0
  • t630640457T Offline
    t630640457T Offline
    Lavodila
    wrote on last edited by
    привіт усім! Happy New Year! смаколики на замовлення! доступні смаки: - нутелла-орео - біскоф-паста карамель * 5 CAD за штучку * безкоштована доставка по North Vancouver. * випікання в день замовлення!!! ще будуть тепленькі
    1 Reply Last reply
    0
  • t143817733T Offline
    t143817733T Offline
    Natasha Boriskina
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Трішки про себе: мене звати Наталя, у мене невеличкий канал на YouTube. На каналі є розділ - інтерв'ю, в якому я розповідаю різні історії українців, наприклад, був випуск про Дмитра та Сергія, які відкрили cуші VanLove. +++ Останнім часом бачу багато меседжів, що люди збираються їхати з країни, будь то новенькі чи навіть, хто прожив тут достатньо років. У мене з'явилась ідея зробити відео, дізнатися особисту історію кожного і зрозуміти чому саме вам Канада не підійшла. Тож, якщо у вас є час і бажання до від'їзду розповісти про свій шлях і поділитися своїми думками стосовно Канади, пошуку роботи, становлення себе - буду рада з вами познайомитися. Пишіть в особисті, коротко про себе, коли приїхали і домовимося стосовно зустрічі)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    tony
    wrote on last edited by
    Так вже і посилання лишайте на ютуб:) а ми вам лайків накидаємо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t506564888T Offline
    t506564888T Offline
    Tania Minkova
    wrote on last edited by
    Всім привіт Маю одяг для хлопчика, 146-152см. Три куртки: зимова тепла, міжсезонна, дощовик. Також є теплі штани і декілька худі. І пару раз взуті трекінгові кросівки 37р, гумові чоботи десь 38р. Хочу віддати якщо кому треба, машини не маю (Coquitlam, Linkoln station)
    1 Reply Last reply
    0
  • t143817733T Offline
    t143817733T Offline
    Natasha Boriskina
    wrote on last edited by
    youtu.be/mjLEYelS3-A дякую, це про випуск який я писала)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Макс
    wrote on last edited by
    Тобто чи и правда що я не можу подовжити якщо його термін дії більший чим 2 місяці, так зрозуміліше буде))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Макс
    wrote on last edited by
    Ти коли продовжував, то терміну дії його закінчувався меньше чим 2 місяці?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan Kov
    wrote on last edited by
    Народ, привіт. Хтось продовжував ворк перміт на американському кордоні?? Бо я зараз тут, в мене закінчувався паспорт і я його продовжив в Едмонтоні, приїхав на кордон, а вони мене тут грубо говоря послали і сказали, щоб я дзвонив в імміграційну
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan Kov
    wrote on last edited by
    На 5 років
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Макс
    wrote on last edited by
    Ні це не пов'язано просто цікавлюсь, а на скільки вам продовжили паспорт?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan Kov
    wrote on last edited by
    А обов‘язково робити Flag Pole? Бо я просто припаркувався поруч з відділом, де вони роблять ворк перміти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan Kov
    wrote on last edited by
    Да, але до чого тут це, маю на увазі що не хочуть ворк перміт продовжувати на кордоні. Я бачив хтось писав тут цей пост
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Макс
    wrote on last edited by
    Шо за херня, на сайті пише що продовжують тільки на рік
    1 Reply Last reply
    0
  • t1671150853T Offline
    t1671150853T Offline
    Kataryna Nikolaeva
    wrote on last edited by
    Привіт ) Я приймаю участь в змаганні для барменів і мені потрібні голоси. Один голос на день є для кожного безкоштовно. Мені потрібна прям максимальна кількість голосів. За два дні треба підняти мене з 10 до 5 місця. А потім ще 7 днів голосування треба вийти на 1 місце. Голосувати треба кожен день. Якщо підключити максимальну кількість своїх знайомих до цього - буду дуже вдячний !!! Чому мені це треба ? По перше, там є грошовий приз. І гроші би дуже не завадили. Але найголовніше - переможцю дадуть можливість розповісти свою історію для бартендер журналу в Штатах. Для мене це дуже крута можливість знову нагадати людям про війну в Україні. Дуже прошу вас максимально включитись в цей процес зі мною. Якщо є така можливість, звісно ))) Щиро дякую barboss.org/2023/denys
    1 Reply Last reply
    0
  • t1671150853T Offline
    t1671150853T Offline
    Kataryna Nikolaeva
    wrote on last edited by
    В топ 5 попали )) Тепер найскладніше буде ) Треба вийти на 1 місце. Голоса не онульовуються. Там система набору і акумуляції. Тому так важливо голосувати кожен день і максимальною кількістю. Дуже прошу долучитись. Не всрались до цього, так давайте не всеремося і зараз )) Обійняв )
    1 Reply Last reply
    0
  • t380927861T Offline
    t380927861T Offline
    Karina Yanchevska
    wrote on last edited by
    Продаю: 1. Набір посуду, сушарки та пульверизаторів на 3-х перших фото - $50 2. Три смітника (для recycling/ ванної / кухонний ) - $30 3. Ваза з декораціями - $3 4. Жіночі речі (ціни на фото) - $5-15 5. Жіночі кросівки 38р Adidas Prophere - $12 6. Шопер Victoria’s Secret - $15 7. Дорожна сумка Hogwarts - $20 8. Бананка - $3 9. Кофта H&M S - $10 Забрати можна після 15 січня: 1. Матрац без пружин queen Ikea + наматрацник + 2 подушки + ковдра - $280 Додаткові фото надам в пп Забрати можна на Burquitlam Stationч
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    я продовжував
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.