Український чат Ванкуверу
-
Мамі більше в кінці лютого підходить
-
А в кінці лютого хтось летить?
-
Привіт! Моя мама летить з Варшави з пересадкою у Амстердамі 27-28 лютого. До Варшави буде їхати на потязі з Харкова
-
Якщо вже тут почали розпитували, хто планує поїздку я Ванкувер, то цікаво, чи хтось летітиме і виїжджатиме зі Львова найближчі місяці. Дякую
-
Супер
-
Привіт 💛💙 Мене звуть Аліна Я майстер з тату та перманентного макіяжу з досвідом 🖤 Хочу запросити вас на сеанс ✨ Ціни: Перманентний макіяж Брови - 350$ Губи - 350$ Стрілка - 350$ Тату від 100$ ❗️На даний момент набираю моделей на перманент брів для створення контенту , ціна 100$ ( шукаю чисту шкіру, без старого перманенту )❗️ Усі мої роботі можна подивитися в інстаграм: alinar.tattoo 📍Студія знаходиться в центрі поряд з Science World
-
А де ви цей скарб знайшли? Дякую 🤩
-
А там нижче було
-
В real canadian superstore зʼявилася! Теж коричнева. Але саме ця інша.
-
Марія , добрий вечір, чуть вище є @andriyleshko він зі Львова буде летіти
-
Дякую ☺️
-
З 3-го лютого починаємо вже 6-й сезон занять в Українському Клубі розмовної англійської мови. Заняття відбуватимуться по 23-є березня включно, як завжди - по суботах, як завжди - БЕЗКОШТОВНО, та ще й просто біля Metrotown Skytrain Station. На Вас чекає приємна дружня атмосфера, підсилена горнятком чаю-кави зі смаколиками. Відвідування занять - за попереднім записом. Для запису та з запитаннями звертайтесь за адресою електронної пошти, що вказана в постері, або реєструйтеся за посиланням forms.office.com/r/TcJB6yT26C З додатковими питаннями можете звертатись до мене в приват. У зв'язку з популярністю заходу пріоритет буде надано новим учасникам. Учасники попередніх сезонів теж можуть відвідувати Клуб за наявності вільних місць.
-
Сдаються комнати в домі в Порт Муді , можливо комусь потрібно , ціна 1100 до 1250 за кімнату
-
❗️Будьте обережні та перевірте, чи є у Вас вдома ці продукти ‼️ ⚠️Канадське агентство інспекції харчових продуктів (CFIA) попереджає, що вживання в їжу батончиків з граноли, пластівців, а також йогуртів та парфе, які продаються по всій Канаді, виробника QUAKER відкликаються з продажу, через потенційний ризик захворювання на сальмонелу. 🤓Минулого тижня (11 січня) компанія Quaker Canada оголосила про добровільне відкликання з продажу через можливий «ризик для здоров’я» і заявила, що це прямий наслідок відкликання, яке ініційювала в Сполучених Штатах компанія Quaker Oats. 🔠Ці товари продаються в Food Basics, Walmart, FreshCo, Metro, Sobeys, Loblaws, Real Canadian Superstore та інших продуктових магазинах у Канаді. ➡️Джерело та перелік продуктів, які є потенційно небезпечними та відкликаються з продажу, можна знайти тут. Як що Ви придбали відкликані продукти, зв'яжіться з Quaker Consumer Relations за номером 1-800-532-4004 з 10:00 до 17:30 за східним стандартним часом , понеділок – п’ятниця, або відвідайте www.QuakerRecall.ca , щоб отримати додаткову інформацію чи отримати відшкодування за продукт. З турботою про Вас, Ваша UA CANADA. ДЖЕРЕЛО США ДЖЕРЕЛО КАНАДА Від українців – українцям. Welcome to Canada 💛 💙 Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Привіт дівчата мене звати Ірина🙋♀️, я викладач і майстер бровист-ламімейкер. Працюю в студії в центрі Ванкувера і хочу запросити вас до мене на прослуги: ✨Ламінування брів ✨Фарбування брів фарбою або хною ✨Ламінування вій ✨Фарбування вій Ви зможете відпочити і насолодитися атмосферою, для вас смачна кавуся☕️ або чайок🫖 www.instagram.com/irene_kavka?igsh=MXdla2FxcTNwbzNkeA==