Український чат Ванкуверу
-
тобто збір для пдірозділу, котрий не в Авдосі, де дрони потрібні як повітря, а для патрульних
-
є питання, у 5ї Слобожанської є взвод вогневої підтримки, де є певна кількість операторів дронів, сама бригада не задіяна у активних бойових діях. Збір переслано з каналу де сам збір не опубліковано, а є лише реклама якоїсь косметики
-
збір не від них, а від компанії моєї мами. Збір для потреб мого друга, який друкує для Друк-армії. Фото — звіт з минулого збору
-
я зараз можу теж так банку відкрити з рандомним фото військових
-
я не бачу щоб десь у цьому пості було посилання на друк армію, сайт, публікацію збору від них і тд
-
прочитай що таке Друк-армія
-
тобто збір не для конкретної бригади, а для якогось друку, котрим займається якийсь тіп, котрий потім сам вирішує, що і куди слати і це не перевірити, а фоточка для хайпу
-
Канал так, але це компанія моєї мами. Найкрупніша компанія по косметиці для волосся в Україні. Збір на друк-армію — вони самі розподіляють куди та кому підуть деталі. А 3D друком займається мій друг
-
а пара питань і он уже скільки неточностей
-
пост написано без конкретики, взагалі по взагалях, захисники, дрони, передали
-
ще раз, збір організували три недотичні до бригади людини, причетність до друку на конкретний волонтерський рух і безпечність передачі коштів не підтверджені, сама бригада тилова і їй дрони нафіг не треба в умовах де є ділянки фронту, котрі потребують всіх дронів, котрі є
-
це все жижа
-
номер картки у зборі належить Жанні Крутьяковій (Букрєєва), котра від імені мертвої компанії, з не меньш мертвим профілем у інсті пише, що закупила 3д прінтери, друг ніякий не фігурує у її історії, як і сама бригада, "ми приєднались", хто ми, куди приєднались, нуль коментів під постами, нуль соціального відгуку, просто взяла пані з індустрії косметики і почала робити 3д друк, бо кудись приєдналась
-
інсту, публічні дані про його діяльність, публікації, пости про збори
-
його телегу дати, чи шо?
-
на його діяльність
-
давай посилання на друга
-
лол
-
ще раз. Це моя мама. Профілі так, не дуже розвинуті. А компанія найкрупніша з постачання косметики для волосся в Україні. Тому не треба тут про "мертву компанію" ще раз 2. Друк-армія не займається конкретними бригадами, закази ідуть на сайт, а потім друкарі беруть ці закази та друкують. Збір на потреби мого друга, котрому вони вже купили прінтер (в нього 3 вже є дешевих, купили дорогий). Йому постійно потрібен пластик.
-
під постом про компанію, котрій 13 років і як їм всі довіряють 22 лайки...якщо за 13 років проф діяльності тобі довіряє 22 людини, то які нахуй збори