Український чат Ванкуверу
-
Дівчата терміново потрібно дві моделі на навчання «Brow artist „ 07.02 - 15:30 08.02 - 16:00 Vancouver West End 📍 Відправляйте фото брів без макіяжу мені в інстаграм: irene_kavka
-
Я б не заповнював жодної форми від аноніма, який не представляється компанією, а номер бʼється в якійсь ноунейм компанії про інтернешн трейдінг Як мінімум треба зустрітись та запитати хто він такий + подивитись на місце, ніж віддавати купу своїх даних хз кому
-
В Україні право власності перевіряв, + по реєстру Можливо він теж папери свої притащить
-
Це так, тому перше що надо то обовʼязково зустрітись
-
Наша лендлорд давала подивитись на бумажку, де вона сплачує податок за будинок (чи щось типу), там вказаний овнер 🧐 Думаю, можна просто попросити фото будь-якого документу, де людина, з якою ви спілкуєтесь, вказана як лендлорд
-
Ну ми шукаємо цілий будинок без інших тенантів. В них в оголошені все красиво написано і фотки класні. А в повідомлені вони чомусь вказали 50% комунальні із іншими тенантами і в гуглі не співпадає адреса з фотками, там на фотках ліс. Номер телефону теж мутний і імʼя цього чувака іранське. Хз кароч, може це ріелтор просто криво створив обьяву чи шось таке