Український чат Ванкуверу
-
До речі, всім, хто планує найперші кроки в айті робити і вільно англійською володіє - NPower Canada. Організація націлена на заоохочення до айті «непредставлених груп». Коротше кажучи, не white straight men :) Але думаю, що чоловіків з України теж взяти можуть, бо вони теж тут уразлива група - ньюкамери Безкоштовна програма, яка підтримується Google та Microsoft. Пропонують ще підтримку в пошуку роботи після закінчення програми, але як насправді - поки не знаю
-
Geek Journal (Youtube) Я НЕ РЕКОМЕНДУЮ 2022 РІК | Огляд 2022 року від GEEK JOURNAL Щось типу підсумків цього довгого 2022 року! До зустрічі в Новому Році! 💻Більше про Zenbook Pro 14 Duo OLED - ua.asus.click/UX8402_GeekJournal Збір на БРОНЬОВАНИЙ Land Rover Defender для спецпідрозділу KRAKEN! (t.me/geekjournalua/17682) 🔗Посилання на Банку: send.monobank.ua/jar/6zUQEsaTDz 💳Номер картки Банки: 5375411203668665 💳Номер картки Приват-Банку: 5169360007074705 🌎PayPal: [email protected] 📩З питань реклами та співпраці звертатись сюди - [email protected] Фінансова допомога нашому каналу: ⚡️Станьте спонсором цього каналу, щоб отримувати бонуси: www.youtube.com/channel/UC0vnG5218gR_SRvWjl6D4fA/join 💸Стати нашим Патроном - www.patreon.com/Geek_Journal ☕️Пригостити нас кавою - www.buymeacoffee.com/GeekJournal 💰PayPal - [email protected] 💳5375 4141 1095 8013 - Моно-Банк Інші соціальні мережі: 📹Запасний ютуб-канал - www.youtube.com/channel/UCr-Tx959Gj_h-Xaln_7boeg ✈️Телеграм - t.me/geekjournalua 🐦Твіттер - twitter.com/Tylerruto 📸Інстаграм - www.instagram.com/geek.journal.official/ 📘Фейсбук - www.facebook.com/geek.journal.ua 🎮Ігровий канал Тайлера - www.youtube.com/channel/UCpvpMA5ksZVsEE-vfUCkBUw 💻Телеграм Тайлера - t.me/Tyleruto Робимо смішняві відоси на ютуб з соціально важливим підтекстом! Ви на каналі Geek Journal - який завжди знає, чим тебе зацікавити, ведучим якого є Тайлер Андерсон, котрий фанатіє від українського кіно та серіалів. На цьому каналі ви знайдете багато україномовних відео на різні теми: огляди світових та українських фільмів та серіалів, Geek (і не тільки) Новини, репортажі і багато іншого, не менш цікавого контенту. Підписуйтесь на канал та тицяйте на дзвіночок, щоб завждибути з нами на одній хвилі!🏄🏻♂️ #GeekJournal #ТайлерАндерсон #ГікДжорнал Я НЕ РЕКОМЕНДУЮ 2022 РІК | Огляд 2022 року від GEEK JOURNAL
-
Загін Кіноманів (Youtube) ЩО НЕ ТАК З ЗАГОНОМ КІНОМАНІВ!? 🔥 Читаю твітер гейтерів Більше про проект ОКО ЗА ОКО від ОККО та "Повернись живим" - bit.ly/3NMbPr4 Донатити на "Шарки" тут bit.ly/3Ue65ZP Вирішив трішки повеселитись в останній день року і почитати негативні твіти про себе. Як на мене, вийшло весело. Бажаю вам гарного перегляду і спокійного, безтривожного Нового 2023 року! Patreon ZK - www.patreon.com/zagin My Instagram - www.instagram.com/gordienko_vital Twitter: twitter.com/HordiienkoZK?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor Підтримати армію тут - savelife.in.ua Моя картка ПриватБанку - 4149 4993 4447 8704 Monobank - 5375411413042685 Instagram ZK - www.instagram.com/zagin_kinomaniv Telegram ZK - t.me/zagin_kinomaniv ZK Facebook - www.facebook.com/CinemaSquad
-
Є куди вписатись на НР?
-
Приєднуюсь до записанная😅
-
Всім привіт!) А може хтось знає чи буде якесь святкування Нового року у місті?)
-
Здебільшо по домах, пабах та барах 🤷
-
На Granville має бути двіж напевно.
-
У Whistler точно не буде - вже раз обламався😂