Український чат Ванкуверу
-
Насправді нічого складного у роад тесті нема. Тут доволі спокійні та адекватні водії, я взяла два уроки у чудового інструктора (говорить англійською, але все пояснює дуже доступно). здала з першого разу
A2Z Driving School +1 604-364-6450 maps.app.goo.gl/q4vvqgHsGe2Dmnh86?g_st=ic
-
Я на минулому тижні здавала водіння в Port Coquitlam, здала з першого разу, в Україні досвіду водіння не маю, приватних уроків теж тут не брала. Все виявилось набагато легше, ніж я думала, до того ж я здавала на пікапі) Головне: ✅SHOULDER CHECKS обов’язкові при будь-яких поворотах, зміні смуги, паркуванні і відкритті дверей (це теж окремо перевіряють) ✅ ніяких rolling stops. Повна зупинка на стопах та на червоне при повороті направо (порахуйте до 3 про себе) ✅ знати в який бік повертати колеса при паркуванні на схилі ✅ максимальна увага на school and playground zones, перевищення 30км/год недопустиме (пару км можуть пробачити, але better safe than sorry) ✅вміти ідентифікувати hazards В цілому, якшо за кермом почуваєтесь впевнено, то проблем бути не повинно, якщо їздити безпечно (шолдер чеки, швидкість, не проскочувати стопи/червоне і т.д.
-
#укрваносінь
-
Ого який листочок)
-
Це ми в суботу ходили на хайк навколо Buntzen lake з українками. Назбирали собі цілу купу таких здоровенних листків 🥰
-
О, класс, ми там любимо гуляти теж) а де домовлялися? Давайте закріплю тут групу, якщо що)
-
А ми якось організувалися в групі «Українки Ванкувера». Хлопцям там «вхід заборонений», чомусь😅 Але давайте якось організуємося на хайк тут ? Я за будь який «кіпіш»🙂
-
Група Українки Ванкуверу www.facebook.com/groups/1744466825618997/?ref=share Хлопцям туди не можна
-
Запрошуйте дівчат у наш чатик теж :)
-
Гарне)
-
Хтось дивиться зараз на нетфліксі The Сabinet of Сuriosities? Це у жанрі жахів. Там декілька серій по Г. Лавкрафту. Ми під враженням вирішили пошукати Лавкрафта українською, і знайшли у моєї подруги на Ютуб Каналі в її озвучці. Може комусь стане в пригоді, там і інше є
-
youtube.com/playlist?list=PLqyCTMxn8l10PpE_h2eZXHt5yHolMnSPV
-
Сам серіал: www.netflix.com/title/80209229?s=a&trkid=13747225&t=cp&clip=81614805
-
Доброго вечора! Підкажіть,будь ласка ідеї куди поїхати машиною на цей long weekend, може хайк якийсь класний, погода має бути класна 🌞
-
Привіт! Можна було б на Боуен айленд поїхати. Там треба буде 15 хвилин на паромі проїхатися. Це на цілий день було б.