Український чат Ванкуверу
-
Привіт, питання до тих, хто вже подавались на продовження work-permit. Заповнила всі форми правильно, але коли додаю IMM 5710e то приходить така помилка..Можливо хтось стикався з таким і може допомогти?
-
Привіт всім, Я до вас з невеликим оголошенням. Фотограф-початківець 📸, якого я дуже добре знаю, шукає своїх перших клієнтів. Їй потрібна практика і складання портфоліо, а вам, можливо, потрібні нові фотографії. Від вас потрібно лише час і бажання співпрацювати, в результаті ви отримаєте відмінні фото з кольоровою корекцією і в оригіналі (кількість обговорюється). Фотосесія може бути одиночною, в парі або з усією сім'єю 👨👩👧. Наразі можна використовувати чудові локації по всьому місту з цвітінням сакури, але якщо у вас є інші побажання або вільний час не дозволяє зробити фото до кінця сезону, то не біда - пропозиція довгострокова і гнучка. Для тих, хто бажає фотосесію з цвітінням сакури, пропоновані локації: - Burrard skytrain station - Queen Elizabeth Park - Lower Pond, Central Park - David Lam Park Час: вихідні або робочі дні після 18:00 (але для цвітіння краще перша половина дня). Звертайтеся через інсту - daryna_stoikova Або ТГ - @Daryna_Stoikova
-
та буваю звісно, ось завтра планую. А що, Дарина теж переїхала сюди?
-
Привіт, сусід👋 Сусід, якщо ти буваєш у офісі у Річмонді:)
-
о, привіт)
-
Відповідь на ваше питання розкрита на початку оголошення
-
Оке 👍
-
я наступного тижня у відпустці. Тому спишимось вже після. Але якщо будеш там, напиши мені в пп
-
Гоу на наступному тижні, я зараз не впевнений, що буду в офісі В мене завтра пожежна інспекція в будинку, можливо з дома буду Я у понеділок напишу, добре?
-
я трохи прихворів, але якщо буду в офісі, гоу в Ламаджун на обід?
-
Ну ось, я тепер через один фонтан від вашого офісу знаходжусь) Так, вона теж тут, вже рік
-
я хз, в мене в ютубі вже стала атмосфера, він мені херню всяку не пропонує, а якщо в шортсах якісь тік-токи трапляються - то майже завжди то шляпа якась, типу "осьо, дивись, він такий - ууу, а вона йому ееее, і всі такі - ахахах, жиза..." І завжди воно таке максимально постановочне і кволе. І як таке гляну - то відчуваю себе Хабі Лейм )
-
Вітаємо у чаті @tashotu 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'