Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український чат Ванкуверу

Український чат Ванкуверу

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
37.9k Posts 1.9k Posters 47.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t366344701T Offline
    t366344701T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Дякую, річ в тому що цей чат є. Мені дівчина в магазині де я працюю його показувала, але я не можу користуватись телефоном в робочий час і сама назва якось може некоректно запамʼятала;((
    1 Reply Last reply
    0
  • t310432230T Offline
    t310432230T Offline
    Nadia
    wrote on last edited by
    Друзі, здаю свою квартиру (1 bedroom) в Downtown Ванкуверу, 5 хв до English Bay, з 1 по 31 травня (на час мого від'їзду до України). Вартість - 1700 CAD+депозит. Віддаю перевагу 1 людині або парі без дітей. Тварин, на жаль, також не можна. За деталями в приват!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S
    wrote on last edited by
    g.co/kgs/nfttn6a
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    uahubvancouver
    wrote on last edited by
    5 подій найближчим часом Vancouver by uahub.ca: 🗓️ Abande Concert with singing group “Kolo” Saturday, Apr 20, 2024 - подробиці 🗓️ Abbotsford & Mission Літургія / Divine Liturgy (St. Theresa's roo... Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці 🗓️ Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці 🗓️ Maple Ridge & Pitt Meadows Літургія / Divine Liturgy (St. Thomas ... Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці 🗓️ Surrey & Langley Літургія / Divine Liturgy Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    uahubvancouver
    wrote on last edited by
    5 подій найближчим часом Vancouver by uahub.ca: 🗓️ Abande Concert with singing group “Kolo” Saturday, Apr 20, 2024 - подробиці 🗓️ Abbotsford & Mission Літургія / Divine Liturgy (St. Theresa's roo... Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці 🗓️ Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці 🗓️ Maple Ridge & Pitt Meadows Літургія / Divine Liturgy (St. Thomas ... Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці 🗓️ Surrey & Langley Літургія / Divine Liturgy Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    uahubvancouver
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t450604395T Offline
    t450604395T Offline
    Yan Mark 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Хтось може порекомендувати tax accountant, який допомагає подати податки, щоб знав, як це зробити для самозайнятих форм T4A + особистий дохід
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    марійка🦕
    wrote on last edited by
    Привіт всім! З першого травня здається кімната в Coquitlam. На автобусі до станції метро Burquitlam 5 хвилин, до Longheed 7 хвилин, до зупинки автобуса 1 хвилина пішки. Ціна 1200, депозит 200, контракт мінімум на 3 місяці(можливо на 6 та 12). В ціну також входять всі платежі: комунальні та інтернет, оселя повністю мебльована, з усім посудом на кухні. За деталями писати особисто
    1 Reply Last reply
    0
  • t852218813T Offline
    t852218813T Offline
    Наташа
    wrote on last edited by
    Всім привіт, мене звати Наталія, зараз орендую місце в салоні в Бернабі )))Я майстер по відновленню волосся - нанопластика, кератин, ботокс, тотальна реконструкція. Мій досвід вже 4 років, мої клієнти ходять з ефектом після процедури, мінімум 6 місяців Запрошую вас, до себе на процедурки. Завжди готова відповісти на ваші запитання про волосся і зробити їх ідеальними. Також шукаю моделей на нову процедуру прикореневий обʼєм ціна за матеріали 50$ Мій інстаграм : www.instagram.com/glitz.care.bar?igsh=NGR4ZjI3a3F4a2Zx
    1 Reply Last reply
    0
  • t5826775530T Offline
    t5826775530T Offline
    ukrvanchat
    wrote on last edited by
    🤗 Вітаємо у нашому чатику @ekbebeauty 🦏! Тисни 'Познайомитися! 👋'
    1 Reply Last reply
    0
  • t787397594T Offline
    t787397594T Offline
    Діана
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Порадьте викладача анолійської мови для індивідуальних занять
    1 Reply Last reply
    0
  • t1187395841T Offline
    t1187395841T Offline
    Svitlana Borysenko
    wrote on last edited by
    Якої? 👀
    1 Reply Last reply
    0
  • t5826775530T Offline
    t5826775530T Offline
    ukrvanchat
    wrote on last edited by
    🤗 Вітаємо у нашому чатику @andriyda 💃! Тисни 'Познайомитися! 👋'
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy
    wrote on last edited by
    Привіт, Мене звати Андрій, приїхали кілька днів назад у Ванкувер разом із дружиною. Працюємо у сфері digital marketing. Дружелюбні) Будемо раді новим знайомствам, хто хоче прогулятися, вийти на вечерю чи ще щось - пишіть, ми за))
    1 Reply Last reply
    0
  • t365212063T Offline
    t365212063T Offline
    Kat
    wrote on last edited by
    Welcome to Vancouver 😊 Яку кухню полюбляєте з дружиною?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Спробуйте butter chicken and Naan, змінете думку можливо щодо індійської;)
    1 Reply Last reply
    0
  • t485829100T Offline
    t485829100T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Привіт всім! Я знову хочу нагадати за збір! 🔥В Ванкувері з’явилось виробництво фпв дронів. Збираємо з деталей, які маємо замовити. (прикріпила лінк волонтерської організації) Ціна: в середньому $600/дрон. Давайте зберемо суму хоча би на 3 дрони, але більше ще краще. 📍Сторінка волонтерської організації: лінк PayPal: www.paypal.com/pools/c/92WxHX5lo3 E-transfer: [email protected] Долучаємось, хто має таку можливість💪 Всім дякую!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy
    wrote on last edited by
    Дякую, ми не вередливі, будь яку крім індійської 😂😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t365212063T Offline
    t365212063T Offline
    Kat
    wrote on last edited by
    Чи проблемно вам підїхати у даунтаун? Чи ок? Де самі живете? - Знаю точку зі смачною курочкою - лемон грас ( величезна порція 15 - 17 долярів) - Знаю точку з смачним раменом - ну або можна по стандарту в ерлз або кактус. ( але то чек мінімум 30 долярів з людини) - є фабрика пасти. Блін місцин багацько тут є.. насправді...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy
    wrote on last edited by
    Давайте в особисті, а то вся група прийде😂😂😂, не вмістимося)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags