Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український чат Ванкуверу

Український чат Ванкуверу

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
37.9k Posts 1.9k Posters 47.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    RZ auto service
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O V
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Плануємо перевезти папужку до Канади. Є добра душа яка б могла приютити в себе на 45днів? Є хто любить попугаїв?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Al
    wrote on last edited by
    Кому потрібен швидкий інтернет за доброю ціною, пишіть особисто - допоможу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1383915260T Offline
    t1383915260T Offline
    Olenko
    wrote on last edited by
    Хто знає, де подивитися Максим Оса? на нетфліксу має бути, але мені каже в вашому регіоні не доступно :(
    1 Reply Last reply
    0
  • t1383915260T Offline
    t1383915260T Offline
    Olenko
    wrote on last edited by
    Можна привезти туди донаціі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Так, наразі беремо лише теплий верхній одяг, гігієну, памперси. Також взуття. Іншого наразі дуже багато. Дякуємо 💛💙
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Друзі, цього разу приміщення невелике, тож багато людей не влізе. Будь ласка напишіть мені особисто, якщо ви хочете прийти. Я зможу тоді все прорахувати. Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Всім дякую за активність в особистих повідомленнях) Закриваю набір, бо вже багато людей. Усім хто не встиг - не переживайте, ми збираємося регулярно, так що зустрінемось у наступний раз)
    1 Reply Last reply
    0
  • t249693521T Offline
    t249693521T Offline
    Urur
    wrote on last edited by
    Тільки відкрила тг щоб написати
    1 Reply Last reply
    0
  • t457748307T Offline
    t457748307T Offline
    Olga Berezko
    wrote on last edited by
    🇺🇦 Дошка оголошень для українців у Ванкувері. Наша головна мета – всебічна підтримка українців та допомога в адаптації. У нас ви знайдете: ➡ спілкування зі співвітчизниками; ➡ корисні знайомства; ➡ ресурси для пошуку роботи та житла. Ukrainian Canada & USA організовує масштабні благодійні заходи. Це найбільша за охопленням ЗМІ спільнота, що співпрацює з українською діаспорою. Ми вже об'єднали українців США та Канади в таких містах: Нью-Йорк, Чикаго, Філадельфія, Маямі, Лос-Анджелес, Вашингтон, Бостон, Торонто, Монреаль, Оттава та Ванкувер. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Ванкувера в соціальних мережах: Instagram Сторінка в Facebook Telegram Instagram USA ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ Просимо Вас перед кожним оголошенням, добавляти # Навігація по #️⃣: #робота – пошук роботи, вакансії; #новини – цікаві події, акції, новини США та світу; #допомога – пошук допомоги або її надання; #житло – пошук, оренда, продаж житла; #підкажіть – пошук різної інформації; #знайомства – пошук нових друзів😉.
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Прикольно, що колись мені пропонували вести цей канал) правда формат дуже змінився з тих часів
    1 Reply Last reply
    0
  • t5826775530T Offline
    t5826775530T Offline
    ukrvanchat
    wrote on last edited by
    Нові події: Пробіжка вихідного дня 13 дата: Sunday, January 15, 2023 перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Larysa Koniushenko
    wrote on last edited by
    Добрий день. Планую переїзд до Канади, але немаю нікого із знайомих. Буду летіти сама. Нічого не знаю про Канаду і не знаю по приїзду куди звертатись. Маю візу по програмі CUAET . Порадьте з чого починати. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t392930116T Offline
    t392930116T Offline
    Nick Shchehravin
    wrote on last edited by
    Можна для початку подивитися купу відео на ютубі. Там багато цікавого розповідають люди які переїхали раніше.
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Тут є корисні ресурси. Зверніть увагу на канал для нових українців у Ванкувері
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Велика група українців на фейсбуці: www.facebook.com =share_group_link Для нових Ванкуверців: t.me/newukrainiansvancouver Для тих, хто любить ходити у ліс посилання на групу у фб. Прогулянки з Михайлом: www.facebook.com/groups/1185999082208005/?ref=share Студентська група Ванкуверу. Барбекю з Валентином www.facebook.com/groups/ukryouthgroup/?ref=share Група Свій до свого по своє: www.facebook.com/groups/ukrainianbusinessinvancouverandbc/?ref=share Ще група для українчиків www.facebook.com/groups/vancouver4ukrainians/?ref=share&mibextid=NSMWBT А ось група айтішників: t.me/ukrittut Жіноча група Ванкуверу: www.facebook.com/groups/1744466825618997/?ref=share&mibextid=S66gv Тут збираємось на сноубордінг: t.me/+Yje09HjNSpU5MzEy
    1 Reply Last reply
    0
  • t5826775530T Offline
    t5826775530T Offline
    ukrvanchat
    wrote on last edited by
    Вітаємо у чаті !
    1 Reply Last reply
    0
  • t5826775530T Offline
    t5826775530T Offline
    ukrvanchat
    wrote on last edited by
    Вітаємо у чаті Vika!
    1 Reply Last reply
    0
  • t365212063T Offline
    t365212063T Offline
    Kat
    wrote on last edited by
    Гайз, трошки дивне питання. Є тут ті хто купував авіаквитки через приват? Чи можна іх там кенсельнути/рефанднути? Можливо хтось має квиток свіжий і він може зайти глянути чи є там функція повернення квитка. Буду дуже вдячна. Бо людина купила, а тепер не знає як повернути. А я зі свого боку мало чим можу допомогти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t208446556T Offline
    t208446556T Offline
    Sapienti Sat
    wrote on last edited by
    Почніть з відповідей на декілька питань: Чому саме Канада? Чому саме Ванкувер? Чи є у вас достатньо грошей на перший час? Де ви будете працювати? Де ви будете жити? Який у вас рівень англійської мови? Які ваші подальші плани у Канаді? Коли ми приїхали сюди у березні (нас прийняли друзі, нас вже чекала робота, в нас тут дочка, в мене практично native англійська), у мене все ж склалося враження, що Канада - це дуже прекрасна країна, де ви нікому не потрібні, живіть як хочете. Гадаю, ви повинні бути до цього готові. Авжеж, тут є добрі люди, але панькатися з нами тут ніхто не буде. Ванкувер - дуже дороге місто, Британська Колумбія не сама легка для отримання PR. Якщо будуть питання, можете написати мені в особисті, буду радий допомогти чим можу.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags