Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український чат Ванкуверу

Український чат Ванкуверу

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
37.9k Posts 1.9k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Mariia
    wrote on last edited by
    Всім привіт 👋🏼, мене звати Марія, ми переїхали в Ванкувер з чоловіком близько трьох місяців назад. До цього трохі подорожували і пожили декілька місяці в Азії🥵 це був цікавий досвід але клімат і бажання все ж таки вже осісти в комфортному для життя місці привело нас в Ванкувер 🏔️ На разі все подобається🙌 Живемо в районі перетину King Edward Ave. та Knight st. Ми працюємо віддалено в ІТ, я бізнес аналітиком а чоловік девопс. Сьогодні хотіли б після обіду трошки відпочити на плажі в районі Locarno Park, якщо хтось хотів би приєднатись, пишіть, зустрінемось та поспілкуємось☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Ми б з чоловіком залюбки, але трохи за далеко 🙈 От якщо б десь в районі коквітлама… 🥲
    1 Reply Last reply
    0
  • t5826775530T Offline
    t5826775530T Offline
    ukrvanchat
    wrote on last edited by
    🤗 Вітаємо у нашому чатику @Valeron3301 ♀! Тисни 'Познайомитися! 👋'
    1 Reply Last reply
    0
  • t738562005T Offline
    t738562005T Offline
    Uliana Ilieva 🍉
    wrote on last edited by
    Привіт)) Є тут балакучі любителі кави та пляжу, що живуть в межах даунтауну і не проти сьогодні почілить десь на Інгліш бей?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Marta Pankiv
    wrote on last edited by
    💥💥💥💥💥 Всім привіт 🙌🏻 На цьому тижні уже в неділю я провожу відкрите тренування для Only Women’s 🚺, з кікбоксингу💪🏻 і самооборони🤙🏻. Після тренування за бажанням залишаємося на пікнік🍎. Також якщо у вас немає з ким залишити дітей це не є проблемою просто беріть їх із собою 🚼 Ми тренуємося і показуємо приклад дітям ну і таким чином вони зможуть гратися з іншими дітьми) Буду рада всіх бачити за любими питаннями звертайтесь в приватні повідомлення ❤️📞
    1 Reply Last reply
    0
  • t690702144T Offline
    t690702144T Offline
    Teta008
    wrote on last edited by
    Чи підходить скатертина, скатертина на стіл і наволочки?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Хайкинг до Garibaldi lake🏔️ . Хто бажає завтра 29.06 приєднатися зі мною та з колегою? Виїзд в 11 годині з Burnaby.
    1 Reply Last reply
    0
  • t690702144T Offline
    t690702144T Offline
    Teta008
    wrote on last edited by
    Усім привіт. Взагалі у мене з вишивкою, яка тут у Нью Весті, в мене така ситуація: бабуся після основної роботи з ремонтних робіт на стінах від штукатурки до плитки на заводі в 45 років пішла працювати травницею. Так минуло ще 40 років. Під час ковіду почала знову вишивати як у молодості, а потім надумала продавати рукоділля: віддала два предмети на продаж у Кривому Розі в магазин, за рік вони не продалися. Цю історію я написала в чат по Торонто, дівчина купила в неї доріжку на стіл, і вона зраділа що на хобі можна заробляти, це було до нашого з чоловіком приїзду до Ванкувера. Коли приїхали, моя сестра відправила мені багато всього на продаж з рукоділля бабусі, але від серпня минулого року продали дві речі і то за меншу ціну, ніж хотіла бабуся. На Etsy і Facebook Marketplace виставила все, але якраз у ФБ маркеплейса одне замовлення на два предмети було. Бабуся розчаровується, але я не знаю, як ще без таргета та іншого почати продавати активно. У цьому травні у бабусі був інсульт і найстрашніше чого вона злякалася що не доробила скатертину з Різдвяною квіткою, на стільки вона хоче продовжувати вишивати
    1 Reply Last reply
    0
  • t485829100T Offline
    t485829100T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    І можете спробувати ще цей додаток
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    sergo 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Можливо виставіть тут, якщо адміни не проти. Також варіант продати на день незалежності. Поставити столик і узгодити з організаторами. Там буде море українців в футболках з кораблями і псами патронами
    1 Reply Last reply
    0
  • t690702144T Offline
    t690702144T Offline
    Teta008
    wrote on last edited by
    @dtkhnva sergo 🇺🇦 Дякую за поради, теж думала якось через Український Культурний Центр пробувати продавати, але він у Вікторії, а у Ванкувері я так розумію інші організації
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Всім привіт :) Хто з Сюррею, або близько нього, і має завтра час і бажання зустрітись на каву, пишіть :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1187395841T Offline
    t1187395841T Offline
    Svitlana Borysenko
    wrote on last edited by
    А ще краще у порт муді, Яна 🔪😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t657285024T Offline
    t657285024T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    Віддаю сумку жіночого одягу за 20cad забрати у даунтаун, розміри М-L, дещо оверсайз, все у хорошому стані. Додаткові фото в приват. Забрати завтра ввечері після 7:30pm
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    😁 Цей смайлік означає шо я не повернусь додому після кави? Якщо ні, то летс го 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    🥰 це ми любимо!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1187395841T Offline
    t1187395841T Offline
    Svitlana Borysenko
    wrote on last edited by
    Ну ти що таке кажеш! Він означає ніж для розрізання тортиків 👀
    1 Reply Last reply
    0
  • t674156646T Offline
    t674156646T Offline
    Davyd
    wrote on last edited by
    Jab Elite | Boxing Academy - Якісні тренування з боксу за доступною ціною - Персональне тренування- 25$ - 5 років досвіду у боксі - Індивідуальний підхід до кожного - Відповідальне та ретельне ставлення до кожної дрібниці під час тренування. Пробне заняття- безкоштовно! Звертайтесь в особисті повідомлення, instagram : jabelite_boxing або за номером телефону +16724720192.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1187395841T Offline
    t1187395841T Offline
    Svitlana Borysenko
    wrote on last edited by
    Цей пост видрочив мене пиздос як, але шерю на випадок, вдруг хто захоче забрати кицюню 😭😭 www.facebook.com/share/p/JAweJTe6tsMWbE1f/?mibextid=A7sQZp
    1 Reply Last reply
    0
  • t265636767T Offline
    t265636767T Offline
    Nikita Krutiakov
    wrote on last edited by
    наскільки знаю, таких нема. Треба писати бригадиру та в частину (бригаду, роту тощо) з приводу конкретної людини.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags