Український чат Ванкуверу
-
Вони по контрактам через агентів. Але є групи на фб з зазиваннями на зйомки. Частіше студентські
-
Зараз
-
То для Соні дітей)
-
Так) Добре побалакали) Фотка є як доказ. Доказ того, що ми погано фоткаємся))
-
О, точно ж! Я геть за нього забула
-
Поробила скріни, буду обирати😂
-
Поки що дропнув, якось заскучав
-
Прошу Уваги, небайдужості та поширення, ми вже майже у цілі, Кожен хто взяв участь ,Низкий уклін і вічна повага! (ЗІБРАНО 95%3МЛН775 ТИС) Всім доброго здоров'я, я Віра Миколаївна мати Петра Білоуса ,мій син потрапив під мінометний обстріл під час виконання бойового завдання біля н.п Катеринівка. Наразі він потребує термінового протезування лівої руки. В нього тяжкі поранення відірвало ліву руку,кульові поранення легень,осколочні поранення правої руки та лівої ноги,права нога стоїть апарат Ілізарова, кульові поранення брюшної полості. Велике прохання до ВСІХ небайдужих людей, допомогти зібрати кошти на біонічний протез замовляти який потрібно в Німеччині, вартість якого понад 4 млн. грн. На сьогодні держава пропонує протез 2 класу(рівносильно куску пластмаси, функціональність 0)друзі Петра з передової знайшли протез,і ведуть збір,, моє материнське серце теж не дозволяє мені сидіти без участі, Я вельми вдячна богові за те що він ,хоч і не ідеальних кондиціях, але буде жити(так як багато знайомих так більше і не побачили сина,чоловіка, брата😥) Приймай участь у покращенні життя того хто дні і ночі, підзливами гралів і пуль обороняв свою державу, свою родину, свій народ. Я маю 30 років викладання в місцевому університеті, але коли почула 4 мільйони...це насправді ,фантастична цифра для простого люду,бо така цифров величина в моєму житті застосовувалася тільки до населення країн і зірок Тому хто має можливість, прошу перерахувати ту суму яка вам не зашкодить, але хоч на крок наблизить мого сина до повернення функції кінцівки ТАК Ззнаю що зараз багато шахраїв ,тому надаю контакты Мого сина Петра +380970375822(вайбер) Реквізити 535528O015151416(петра) 403021O210355542(моя) PAYPAL ,viravukr Слава Україні і ЗСУ.Всим мамам дочекатися ,своїх, додому ! Загальна сума зібраних коштів 3млн775тис./4млн Добра Вам и Вашим бликим в новому році
-
Так це правда
-
По-перше дивне привітання, по-друге 8 ранку. Всі в онлайні, тільки щоб подивитися чи нічого не сталося, а не щоб писати)
-
Не приймала участі, але маю таке посилання bcfcastingapplication.com
-
Geek Journal (Youtube) АРЕСТОВИЧ збирає ДОНАТИ, СКАСУВАННЯ канонів THE LAST OF US, сиквел ГЛАДІАТОРА | GEEK НОВИНИ Горбунов збирає на похорони Путіна, серіальна адаптація "The Last of Us" плює в бік оригіналу, скасування продовження серіалів "Корпорація змов" та "1899" від Netflix, Рідлі Скотт почав роботу над сиквелом Гладіатора, український голос Капітана Америки - Дмитро Лінартович отримав важке поранення у Соледарі. Перші Geek Новини в цьому році! 🚙Оформлюй автоцивілку на hotline.finance: hotline.finance/s/geekjournal Промокод: GEEK10 Наш особистий збір на дрон (t.me/geekjournalua/18086) 🔗Посилання на Банку: send.monobank.ua/jar/81YaKwvgZb 💳Номер картки Банки: 5375411202581604 💳Номер картки Приват-Банку: 5169360007074705 🌎PayPal: [email protected] 📩З питань реклами та співпраці звертатись сюди - [email protected] Ігровий канал Тайлера - www.youtube.com/@Tyleruto Фінансова допомога нашому каналу: ⚡️Станьте спонсором цього каналу, щоб отримувати бонуси: www.youtube.com/channel/UC0vnG5218gR_SRvWjl6D4fA/join 💸Стати нашим Патроном - www.patreon.com/Geek_Journal ☕️Пригостити нас кавою - www.buymeacoffee.com/GeekJournal 💰PayPal - [email protected] 💳5375 4141 1095 8013 - Моно-Банк Інші соціальні мережі: 📹Запасний ютуб-канал - www.youtube.com/channel/UCr-Tx959Gj_h-Xaln_7boeg ✈️Телеграм - t.me/geekjournalua 🐦Твіттер - twitter.com/Tylerruto 📸Інстаграм - www.instagram.com/geek.journal.official/ 📘Фейсбук - www.facebook.com/geek.journal.ua 🎮Ігровий канал Тайлера - www.youtube.com/channel/UCpvpMA5ksZVsEE-vfUCkBUw 💻Телеграм Тайлера - t.me/Tyleruto 00:00 - Початок 00:40 - Горбунов збирає на похорони Путіна 04:35 - Рекламна паВза 05:50 - Скасування "Корпорація змов" та "1899" 08:00 - Адаптація "The Last of Us" плює в бік оригіналу 10:10 - Рідлі Скотт почав роботу над сиквелом Гладіатора 11:25 - Дмитро Лінартович отримав важке поранення у Соледарі 12:59 - "А шо ж там Бенджамін?" Робимо смішняві відоси на ютуб з соціально важливим підтекстом! Ви на каналі Geek Journal - який завжди знає, чим тебе зацікавити, ведучим якого є Тайлер Андерсон, котрий фанатіє від українського кіно та серіалів. На цьому каналі ви знайдете багато україномовних відео на різні теми: огляди світових та українських фільмів та серіалів, Geek (і не тільки) Новини, репортажі і багато іншого, не менш цікавого контенту. Підписуйтесь на канал та тицяйте на дзвіночок, щоб завждибути з нами на одній хвилі!🏄🏻♂️ #GeekJournal #ТайлерАндерсон #ГікНовини 🎬АРЕСТОВИЧ збирає ДОНАТИ, СКАСУВАННЯ канонів THE LAST OF US, сиквел ГЛАДІАТОРА | GEEK НОВИНИ
-
Детокс зробив, не судіть)
-
Щоденний апдейт подій: Пробіжка вихідного дня 13 дата: 15 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу Malanka (Ukrainian New Year) дата: 21 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу United for Ukraine Gala Dinner дата: 5 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.