Український чат Ванкуверу
-
Потреб куча. Це напевно треба на голосування що кому подобається. Потрібні турнікети кати, термобілизна (але зима закінчується), дрони. Якщо третій то це десь 3к. Можна робочу коняку другу бу щоб скидувала вогі. Потрібні карманні ноші, щоб виносити поранених. Шоломи для пілотів, тепловізори. Останні дорожчі в Канаді ніж в Європі.
-
Добрий ранок. Якщо людина приїхала до Канади по cuaet, перебувала тут 2 місяці. А потім на 2 місяці поїхала в Європу і зараз от знову приїхала. Чи права ще дійсні і можна їздити? Хтось знає як рахуються ті 90 днів
-
Вітаємо у чаті Dmitriy 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Біографер (Youtube) Алан Рікман: Недооцінений Лиходій Голлівуду (Гаррі Поттер, Міцний Горішок, Робін Гуд) Підтримати донатом - send.monobank.ua/jar/fiKSThUzt Підтримати на Patreon - www.patreon.com/Biographer Дякую, що подивилися! Алан Рікман-один з найзнаменитіших британських акторів театру і кіно. Алан Рікман подарував нам велику кількість культових героїв, таких як Ганс Ґрубер, Северус Снейп, полковник Брендон, суддя Терпін, Шериф Ноттінгема і багатьох інших. Незважаючи на те, що в кінематограф Алан Рікман потрапив в середньому віці, Алан Рікман встиг багато чого досягти. Алан Рікман пішов з життя в 2016 році, але його спадщина в особі Северуса Снейпа з "Гаррі Поттера", Ганса Ґрубера з "Міцного горішка", полковника Брендона з "Розум і почуття", Доктора Лазаруса з "У пошуках галактики", судді Терпіна зі "Свіні Тодд: перукар-демон із Фліт-стріт", Шерифа Ноттінгема з "Робін Гуд: Принц злодіїв", і багатьох інших культових персонажів назавжди залишиться в наших серцях. У нашому сьогоднішньому відео ми розповімо як Алану Рікману так добре вдавалося грати лиходіїв, чому Алан Рікман не хотів грати Северуса Снейпа і як Алану Рікману вдалося перейти на романтичні і комедійні ролі. Це канал Біографер! Влаштовуйтеся зручніше і дивіться біографію Алана Рікмана. 00:00 - Iнтро 00:58 - Дитинство та юність 08:51 - Початок кар'єри 12:25 - Міцний горішок 22:41 - Універсальний актор 37:13 - Сторінка 394 52:06 - Інші проекти 01:01:03 - Після Снейпа 01:10:40 - Завжди Алан Рікман, Северус Снейп, Гаррі Поттер, Міцний горішок, спосіб життя, життєвий шлях, біографер #АланРікман #СеверусСнейп #Міцнийгорішок #Біографія Теги: біографія Алана Рікмана, що сталося з Аланом Рікманом, як помер Алан Рікман, причини смерті Алана Рікмана, чи були у Алана Рікмана діти, особисте життя Алана Рікмана, історія життя Алана Рікмана, інтерв'ю Алана Рікмана, факти про Алана Рікмана, дружина Алана Рікмана, фільми Алана Рікмана, Алан Рікман Міцний горішок, Гаррі Поттер, Северус Снейп, Ганс Ґрубер, Робін Гуд: Принц злодіїв, Шериф Ноттінгема, біографер
-
Всім хороших вихідних! Сонечко на дворі, дуже красиво і надихаюче ☀️
-
Це було перше, що я побачив зранку. Дякую, що нагадали, але сонечко в такі дні не така вже й погана річ
-
Переставайте думати, що тільки ви бачите все те горе, що рашка несе. Всі ми маємо сім'ї в містах України. І саме для повернення сил і натхнення я побажав людям чогось хорошого.
-
Якщо ви не з Ванкуверу, то поясню - тут дуже довго не було сонячних днів
-
Ну там жесть, якщо хто ще не чув. Але побачать усі згодом
-
Це ще один привід нам з вами на щось корисне для армії зібрати.
-
Можемо щось із цього
-
Дякую) я поки при друзях, але якщо є інтерес, то можу познайомитись 😊
-
Ой, ви вибачте, помилково тегнув)
-
Щоденний апдейт подій: Пробіжка вихідного дня 13 дата: 15 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу Malanka (Ukrainian New Year) дата: 21 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу United for Ukraine Gala Dinner дата: 5 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Увага зібрано (3млн852з4потрібних) Саме велике багатство і самий великий дар який дав мені Бог це мої діти,їх у мене семеро, це мої крила, за спиною, мої зірки над землею,це продовження моє, це моя радість, моє життя, Діточки рідненькі бережіть себе. Четверо моїх дітей,окрім Петра який зараз в лікарні, захищають мир і свободу,стоять на захисті нашої країни.І хай Бог береже Вас всіх. Велике Дякую Всім за підтримку і допомогу. Здоров'я та миру всім. Я мама нашого захисника військовослужбовця Сержанта ЗСУ Білоуса Петра Михайловича, допоможіть зібрати Петру кошти на ,протезування разом з його товаришами зібрали 3млн 852тис,з 4 потрібних на протез! під час виконання бойового завдання біля н.п Катеринівка, попав під мінометний обстріл,місяць знаходився в тяжкому стані в реанімації, тяжкі поранення відірвало ліву руку,кульові поранення обох легень,осколочні поранення правої руки та лівої ноги,права нога стоїть апарат Ілізарова, кульові пораненя брюшної полості. Мій син вже чотири місяці на лікуванні в обласній лікарні, переніс купу складних операцій.терпіння не вистачало на це дивитися, я вас прошу Доєднайтеся Щирі Українці, друзі рідні ,знайомі. Paypal [email protected] Мої реквізити (380681506183) 4030210210355542 Реквізити сина0970375822 5355280015151416 Ми Вдячні за кожну гривню, ваші коменти, молитви,репости що Ви ділетесь , допомагаєте ❤️❤️❤️
-
Знайомі канадці задонатили багато одягу для дівчинки 3-12 місяців. Напишіть в особисті, кому потрібно