Український чат Ванкуверу
-
Завжди питають обидва документи. Віза та перміт можуть мати різні терміни придатності. До того ж якщо віза воркер, то має бути і дозвіл на роботу. І якщо я правильно розумію, то заїжджаємо ми по візі, але перебуваємо на основі перміту. Тому потрібні обидва документи на в'їзді
-
Хтось колись в'їжджав до Канади по візі яку видають в рамках CUAET не пред'являючи дозвіл на роботу? В мене завжди просять показати дозвіл на роботу, хоча мені здавалось шо візи (multiple entry) мало б бути достатньо. Власне цікавить чи 100% треба завжди возити з собою дозвіл на роботу.
-
У мувінгову компанію потрібен водій-вантажник ($27 на годину на старт) 30-60 годин на тиждень Основні вимоги: -Права клас 5 з air brakes і досвід керування 5ти тонним траком -піднімати важкі речі -працювати довгі години -працювати по вихідних -англійська базова - досвід у мувінгу Звертатись за телефоном: (403)4014711 ”
-
Номер страховки взяв?
-
Який красунчик 😍
-
King rest park
-
А хто знає, сьогодні щось проісходіт? Машин на дорогах ну дуже мало, навіть у костко людей майже нема 😟
-
Ото справжня любов ☺️ шановний ,моя повага
-
Ще нічого. Чекаю Аню, щоб додивитися разом)
-
Що думаєш?
-
Я теж дивився.
-
youtu.be/iI4lf5Xxzwc?si=faZVWRKTn-rYO2w9
-
Запрошуємо на БЕЗКОШТОВНИЙ урок дітей та дорослих з дисципліни "Soft skills" На заняттях можна розвинути: ✨емоційний інтелект ✨навички формулювання своєї думки ✨вміння розповідати про себе ✨пошук способів взаємодії в команді ✨сміливість проявляти себе в імпровізації ✨навички саморегуляції Для запису пишіть в особисті 🙏
-
Вітаю вас, мої красуні! Давайте знайомитися! Я майстер з капсульного, нано -, тріскового і стрічкового нарощування, викладач, колорист і технолог з реконструкції волосся. Більше моїх робіт в instagram: mila.hair.canada І моя місія-створювати волосся мрії для вас, мої дорогі! Звичайно, Рапунцель вийде не у кожної, але густі, довгі і блискучі волосся я гарантую! Я пройшла величезну кількість тренінгів і підвищень кваліфікації і можу чесно сказати, чи варто вам взагалі робити нарощування і який тип нарощування вам краще вибрати. Іноді цього робити не потрібно, а іноді навіть небезпечно (про що деякі майстри іноді замовчують)! ✔️На безкоштовну консультацію (завжди очно!) ми з вами вирішимо, що підходить саме вам — це може бути загущення, якщо вас влаштовує ваша довжина, але ви хочете більше об’єму , або повне нарощування. Для мене немає нічого приємнішого, ніж бачити щасливі обличчя клієнтів після процедури. Я люблю свою роботу і рада, що можу допомогти дівчатам стати ще яскравіше і впевненіше в собі!😍
-
Друзі, у нас лишилося всього 2 квиточки на благодійний простонебець на винарні в цю неділю ❤️ На вас чекає дегустація шести видів вин, Яворівського пирога, дуже багато краси і естетики прямо посеред виноградників! Зібрані кошти йдуть на закупівлю дронів від RIYVaNcouver та Ukrainian Cultural Society 🤍 AESTHETIC UKRAINIAN PICNIC Date: Sun, Jul 28 • 17:00 PDT Location: 1064 216 Street, Langley Township, BC V2Z 1R3 www.eventbrite.ca/e/aesthetic-ukrainian-picnic-tickets-940570199787?aff=ebdsshother&utm_share_source=listing_android