Український чат Ванкуверу
-
Не знаєте до котрої вони працюють?
-
Зараз телефоную.сказали очікування 3 години.
-
В них мають бути звичайні робочі години. Але я скільки не намагався дзвонити після 12, завжди казало, що всі агенти зайняті
-
Надіюсь що я не даремно очікую
-
Зараз 6 у Ванкувері, я на лінії 51 хвилин, нічого не обривається
-
Спробуйте може відразу на номер бенефітів дзвонити 1-800-387-1193 Я дзвонив на загальний (1 (800) 959-8281), але мене потім переключили на інший + порадили їм напряму дзвонити
-
Любі Українки! Запрошуємо на Girl’s party у Ванкувері з укр дівчатами для перегляду укр фільму , знайомства , цікавого та веселого проведення часу разом ( із розважальними іграми та смаколиками). Вартість : 40 долл. У неділю , 11 серпня об 16:00 у Даунтауні. Дрес-код: червоний одяг або щось червоне в образі❣️Кількість місць обмежена, встигни забронювати своє🤗
-
А з якої приймають дзвінки?з 10?
-
Вже рівно годину на лінії ( на номер*1193)
-
Привіт друзі! Всім хто був повʼязаний з кіновиробництвом або хоче займатися цим у Ванкувері, будь ласка зверніть вашу увагу на цю чудову подію, бо її влаштовано саме для новоприбулих українців, які шукають можливість потрапити до місцевої кіноіндустрії 🎥 🍿🤩 Всі хто вже особисто знайомий з організаторкою Сабріною, знають її постійну підтримку українців у всьому! Тому вона буде вдячна якщо і ви її підтримаєте, доєднаєтеся до події або зробите репост у своїх соц мережах💙💛 Дякую і чудового всім вечора.
-
Треба перенабирати до моменту, поки бот не скаже "можете залишатися на лінії, час очікування такий-то". Якщо перенабрати 20-30 разів, то проб'єтеся)
-
Реально. Коли я телефонувала, мені сказали, що естімейтед тайм 2.5 год. Відповіли через 1.5. А за чоловіка коли звітували, набирали їх взагалі о 4й. І чекали на лінії навіть менше 40 хв
-
Доброго вечора Чи є хтось, хто відкрив FHSA в банку CIBC? Є питання...
-
Добрий вечір. Я б радив відкривати FHSA, RRSP та TFSA у WealthSimple, ніж в банках. У них є managed і non-managed акаунти. В них і умови краще, і комісії нижче, і додаток дуже крутий. Трошки нагадує монобанк, плюс дуже гарна служба підтримки. Якщо зареєструєтеся з моїм реферальним кодом, то обидва отримаємо по $25 CAD. Звертайтесь якщо будуть питання, користуюся сервісом вже два роки Referral code: VC0R-Q www.wealthsimple.com/invite
-
Дуже класним сервісом і customer obsession, як казав Джо Безос