Український чат Ванкуверу
-
так що значить "жив десь в іншій провінції", і потім знімають бал в Манітобі? я чув, що якщо працював десь в іншій, тільки тоді. Якщо просто прилетів, трохи пожив, не працював, і потім переїхав в Манітобу і перше місце роботи в Манітобі, то наче все ок?
-
Ми почнили свій щлях в Канаді з Манітоби. Там жили 4.5 роки. Тому завжди дуже смішно читати дописи про жахи Манітоби, від людей, які там ніколи не бували. Останні 3.5 роки живемо в ВС. Зараз чітко розумію, що починати звідти, було дуже вірне рішення.
-
Манітоба має дуже лояльну еміграційну програму, і досить прискіпливо розглядає кандидатів на провінційну номінацію. Тому там намагаються відсіювати хитрунів, що їдуть туди тільки , щоб отримати PR та потім рвонути до більш «модних» місць. Не знаю як зараз, колись процедура отримання номінації передбачала майже годинну співбесіду з еміграційним офіцером. Всі притання спрямовані на те , щоб виявити найбільш хитрозадих. Там питають чи має людина друзів та родичів в інших провінціях, чи підтримує з ними зв‘язок. Де, в яких ще провінціях довелось побувати чи сподобалось там, та все в цьому сенсі. Процес відлагоджений, справу свою інтерв‘юєр знає добре, брехати не варто, вирахують легко. Навіть в Манітобі, претендентів на номінацію значно більше, ніж квота, тому ріжуть при найменшій підозрі.
-
100% 🙂
-
З 7-го ВЕРЕСНЯ починаємо 8-й сезон занять в Українському Клубі розмовної англійської мови. Заняття відбуватимуться по 26-те жовтня включно, як завжди - по суботах, як завжди - БЕЗКОШТОВНО, та ще й просто біля Metrotown Skytrain Station. На Вас чекає приємна дружня атмосфера, підсилена горнятком чаю-кави зі смаколиками. Відвідування занять - виключно за попереднім записом. Для запису та з запитаннями звертайтесь за адресою електронної пошти, що вказана в постері. З додатковими питаннями можете звертатись до мене в приват. У зв'язку з популярністю заходу пріоритет буде надано новим учасникам. Учасники попередніх сезонів теж можуть відвідувати Клуб за наявності вільних місць.
-
youtu.be/v5Sio-eojbo?si=_l23EZf9tG9x8NDF
-
Українське товариство ім. Івана Франка (Richmond) та танцювальний колектив "UKRAЇNA" запрошує дітей і хлопців на заняття з українського народного танцю. Початок занять - 13 вересня 2024. Дві вікові групи: 6-8 років та 9-12 років; Заняття по п'ятницях (кожного 3го тижня заняття буде у вівторок замість п'ятниці); Група 6-8 років: 17:00 - 18:00 Група 9-12 років: 18:15 - 19:15 Інфо щодо груп, графіку, а також для запису на заняття - перейдіть по посиланню forms.gle/NgJpH2kXPbcrwzHw8 Ми неймовірно щасливі мати можливість знайомити дітей з українською культурою та поширювати її разом з українським товариством ім. Івана Франка.
-
Запрошуємо Вас долучились до нашої 💙УКРАЇНСЬКОЇ 💛 команди в рамах Terry Fox Run, що відбудеться 15 вересня 2024 в Stanley Park Vancouver Це не є змагання! Там ідуть, повзуть, їдуть на інвалідних колясках і тд. The Terry Fox Run is an annual non-competitive charity event held around the world to raise money for cancer research in commemoration of Canadian cancer activist Terry Fox and his Marathon of Hope. За бажанням можна зробити благодійний внесок або просто долучитись до команди за посиланням run.terryfox.ca/team/bebraveukraine В 2023 до нашої команди долучились канадійці, ми були з собаками, з дітьми, з флагами, ми були РАЗОМ. Це додаткова можливість нагадати про Україну!
-
Привіт, друзі! 🏘 Здаємо в оренду наш дуже люблений повністю обмебльований дім* в Langley/Surrey *є все: від ліжок і диванів до ножів і вилок 🍽 (див фото) З 1 вересня. Дуже класний район з хорошими школами. Ідеальний тенант: - на 12 місяців+ - 2 working professionals (або сімʼя з дитиною) - хороші реферали, credit check Більше про дім: - gas fireplace - washer & dryer - dishwasher - all kitchen appliances - 65" TV - large bathtub + showers - smart home features - high speed internet included - parking on premises Пишіть в приватні щоб подати аплікацію і подивитися. Або діліться з тими хто шукає: - Тут лістінг з фото: livrent.page.link/8ejtEcTsrqELkJaK6 - Тут відео: youtu.be/KknVGjmhMow
-
Привіт-привіт! У звʼязку з переїздом шукаю нового тенанта для моєї супер милої лендледі Місце типу бейсмент, шерити потрібно лише пралку з 2 людьми, кухня та ванна ваші ваші особисті Повністю мебльована Район Сансет (не сансет біч) Шукаємо одну дівчину (хлопців реально прошу не писати, це її вимога) без тварин та поганих звичок Ціна 1600 З 1 вересня Напишіть, будь ласка, трохи деталей про себе
-
хтось щось відчує, побачивши таке?)
-
До речі якщо хтось не куштував, Sundae з Костко - найвершковіше морозиво, що я їла евер!
-
Це було першим, що нам показали при переїзді. Після цього вирішили, що, в принципі, у Ванкувері виживемо 😂
-
В мене є ось така фотка) тут інше привертає увагу