Український чат Ванкуверу
-
Всім привіт . Може хтось був в Lamajoun кафе і скаже свій реальний відгук ?
-
Дякую за відгук 🤗
-
Я була власники грузини, говорять англійською і російською Дуже смачний борщ там і їхній інший суп теж добрий Брали ще хачапурі по аджарські, теж смачний але в Україні смачніший😅 Там ще продають пахлаву і закрутки Хінкалі з мясом нормальні , в загальному смачні але мяско таке дуже збите до купи як котлетка
-
Власник вірмен, я знайома з ним, також розмовляє дуже гарною українською , мав українку дружину тому і вивчив Ось вам і приклад , для всіх у кого не такая челюсть 😂
-
А можна адресу?
-
⬆️⬆️
-
Lamajoun (778) 896-4200 g.co/kgs/W2Xbwfw
-
Дякую 🙌
-
З нами українською розмовляв (як міг), але було приємно. Їжа теж непогага, а головне унікальна для цих місць. Із неприємного була російська музика. Але власник схопився трішки пізніше і увімкнув нам кісс фм)
-
Мій однокласник з Калгарі був у захваті, коли відвідав це місце (вони їхали саме на хачапурі і грузинську), але я з дитинства їм домашню грузинську кухню, якщо самі не вмієте готувати: це місце вас здивує. Справді, мій друг із Саркатвело казав, що не буде розмовляти зі мною, якщо я піду туди. Він поїхав у Торонто, а я працюю близько 2 хв. Поїхав, рекомендую. Але дивиться грузини в вані є давно, і магазини де купити все теж є, і добре, бо це не конкуренція … домашній сулугуні, імеретинський … до поїздки робив хачапурі як скажений. Айран та бринза, просто знайдіть свого фуд баді. Тоді скоштуєте не моцареллу с «тварожним» сиром
-
Біджо, ти мав на увазі мацоні, а не айран)
-
я теж з тобою не буду розмовляти))))
-
Та курво, я споживач, а не вивчаю назви. В мене харчо з томатами а не зі сливами
-
maps.app.goo.gl/2j9ACEb7d4Trt1CF7?g_st=ic PS сподіваюсь, ми у чаті не зробимо гірше цому місцю. Давайте просто підтримаємо місцевий бізнес. Місце класне, у гуглі відайте мах зірок. Бо після того, зо тут казали пристрибають москалікі (вони моніторять усі чати, як ми їх).
-
зараз вірно казати картвелебі)