Український чат Ванкуверу
-
Така сама історія. Переїхали з Нью Вест /Коквітлам через цю жахливу гілку expo line
-
Я живу зараз у South Surrey. То далеченько від центру, немає скайтрейну і без машини тяжко обійтись. Та як для сімейного тихого життя, район дуже гарний. Мені подобається. Тут зараз починають заселяти два нових будинки 24Av 166St можете спробувати, впевнений там є квартири під рент
-
То вірне рішення. Нажаль вони зазвичайй ну дуууууже шумні та люблять дзвонити серед ночі до родичів у Індію. Причому розмовляють так, нібито хочуть, щоб їх почули без всякого телефону. Як в домі мала дитина, то буде жах. І ще один дуже суттєвий ,для мене особисто, момент- їх жрачка. Воно смердить ну просто жахливо. Мене вивертає від того дикого сморіду. Як, не дай Боже, мати таких сусідів, вікно у літню спеку буде неможливо відкрити
-
Вказуйте ці моменти. То справді важливо! Як не маєте серьйознихбфінансових обмежень, рекомендую уважно глянути на коквітлам. Там прекрасний парк та гарне транспортне сполучення з центром. Є скайтрейн. Знайти дитсадок , особливо для малої дитини, складно та дорого всюди. Раджу уникати моноетнічних центральний та північний Суррей ( південний та Вайт Рок нормально) та Річмонд. Перед остаточним рішенням добре погуляйте по району та подивіться на наявність графіті, , безпритульних наркоманів та на етнічний склад населення. Думаю , для Вас не секрет, що деякі вихідці із інших коаїн будують на новому місці копію своєї батьківщини з усіма її вадами. Жити у тому посиійно досить складно