Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український чат Ванкуверу

Український чат Ванкуверу

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
37.9k Posts 1.9k Posters 48.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1446059787T Offline
    t1446059787T Offline
    Valent К
    wrote on last edited by
    Так все по ділу
    1 Reply Last reply
    0
  • t385966858T Offline
    t385966858T Offline
    Olga Podpryadok
    wrote on last edited by
    Я теж не могла зловити пів року, а потім вони ввели правило що слоти зʼявляються кожні 2 тижні в 5 РМ по Ванкуверу Є сенс сидіти і оновлювати сторінку в проміжок 5-6:30 РМ по Ванкуверу Я слот зловила в 5:37 десь Знайомі нещодавно теж ближче до 6 зловили Поставте собі нагадування кожні 2 тижні по вівторках о 5 Відлік можете почати з 17го вересня, або зайти подивитися коли останній пост на фейсбуці був
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava
    wrote on last edited by
    У New Westminster Public Library відбудеться українська читанка (Ukrainian Storytime) для дітей. www.nwpl.ca/events/ukrainian-storytime-all-ages/?occurrence=2024-10-20&time=1729436400
    1 Reply Last reply
    0
  • t1280341325T Offline
    t1280341325T Offline
    Tati
    wrote on last edited by
    За все дякуйте, бо це Божа воля в Ісусі Христі щодо вас. ( 1  Солунян 5:18) щоп'ятниці о 7 : 00 годині ранку, на хвилі 96.1 радіостанції міста Ванкувер🎙🇺🇦 . Сьогодні у випуску: • Цей день в історії; • Репортаж  про святкування Дня Подяки української церковної  громади  в місті Абботсфорд під егідою Української Греко- Католицької церкви священника Юрія Саквука; •День Подяки української громади  церкви UBCA; • Оголошення: Всеукраїнський диктант єдності; • Поезія незламних. Вірш  української письменниці Оксани Забужко; Також 🎧 Слухайте у подкасті в телеграм каналі етер на 18.10.2024 www.youtube.com/watch?v=6G39BcsUbWc
    1 Reply Last reply
    0
  • t509437482T Offline
    t509437482T Offline
    ANAVERDHAN
    wrote on last edited by
    Якось байдуже на той юкрейніан віледж (принципово не ходжу), але от фото борщу під назвою пдрашн трохи напрягає. Особливо коли в ЮНЕСКО це виключно українська страва...
    1 Reply Last reply
    0
  • t579819554T Offline
    t579819554T Offline
    Helen
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! У мене є питання стосовно перетину кордону, можливо, хтось мав подібний досвід. Чула від знайомих, що перетинати кордон не можна або небажано, якщо термін дії закордонного паспорта становить менше ніж 6 місяців. Чи є ризик, що прикордонник може не впустити до країни через це? Йдеться про перетин кордону в Європі, зокрема Німеччина або Польща. Заздалегідь дякую за відповіді 😌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Karo
    wrote on last edited by
    Не знаю, які саме можуть бути проблеми, але, дійсно, я теж чула про застереження щодо оцих 6 місяців до закінчення дії паспорта
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nastya Nikishkina
    wrote on last edited by
    Ми в цьому році мали цей досвід нажаль. Нас выпустили, а ось пускати не хотіли. В Туреччині штраф виписали, не хотіли пускати. Ми заплатили 300 евро штрфу. Нас дуже довго тримали в аеропорту доки вирішили такт пустити, бо в нас був зворотній квиток через два тижні. Були проблеми в кожному аеропорту. В Цюриху не випустили з транзитної зони. Сказали що краще не виїзжати якщо меньше 6 місяців паспорту лишилось.
    1 Reply Last reply
    0
  • t579819554T Offline
    t579819554T Offline
    Helen
    wrote on last edited by
    Уявляю який це був стрес для вас. Дякую за відповідь і що поділились досвідом.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nastya Nikishkina
    wrote on last edited by
    Рада поділитися. Стресс був великий. Найсумніше було те, що я замовила дитині паспорт за 5 місяців до поїздки, і він був виготовлений просто сидів в Україні 8 місяців, бо чомусь паспорти сюди рідко присилають - ми це казали усім на кордонах, показували справку, що є паспорт вже і просто не доставили його - нікого все це абсолютно не цікавило. І те що війна в країні - теж нікого не цікавить - ваші проблеми. Тож більше не поїду з 6 місячним паспортом ніколи. Я ось чула ще і те що подовжені паспорти багато країн не приймають вже зараз. Тому краще таки паспорт замовляти. У іншої дитини 8 місяців лишилось паспорту, тому я вже не планую поїздки доки новий паспорт не зробимо - а це теж біль та відчай з цими слотами в консульство.
    1 Reply Last reply
    0
  • t579819554T Offline
    t579819554T Offline
    Helen
    wrote on last edited by
    Прикро, що у вас так склалось. Ситуація доволі не приємна. О тааак, з документами у всіх зараз проблеми. Сподіваюсь, що для іншої дитини ви зможете швидше отримати паспорт 😌
    1 Reply Last reply
    0
  • t1242718812T Offline
    t1242718812T Offline
    Daryna Snow
    wrote on last edited by
    А буде ж виїздна сесія у Ванкувері. Почитайте на офіційній сторінці, думаю й оформити можна буде дитині
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nastya Nikishkina
    wrote on last edited by
    Дякую. Там теж потрібно записуватися на подачу на оформлення паспорту. Але я не знаю як. Я тільки читала, що вже нема місць.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helen Lysenko
    wrote on last edited by
    Всім привіт☔ Підкажіть будь ласка чи є у вас знайомі аніматори у Ванкувері, в Канаді, в Україні? А може тут хтось є з аніматорів? Буду вдячна за контакти. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t337013991T Offline
    t337013991T Offline
    Оливия
    wrote on last edited by
    Привіт, чи хоче хтось піти сьогодні безкоштовно на пивний фестиваль, мене є квиток який я б хотіла комусь віддати Фестиваль починається в 4, але ви можете прийти пізніше якщо хочете Буде багато локального пива яке ви зможете скуштувати Будь ласка, якщо хтось хоче напишіть якнайшвидше 🩵
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helen Lysenko
    wrote on last edited by
    Дякую дуже
    1 Reply Last reply
    0
  • t1242718812T Offline
    t1242718812T Offline
    Daryna Snow
    wrote on last edited by
    www.instagram.com/klv.family?igsh=dDNpY29qZDBqM2xr Наша українка
    1 Reply Last reply
    0
  • t337013991T Offline
    t337013991T Offline
    Оливия
    wrote on last edited by
    Уточнюю, вам не потрібно буде ні за що платити
    1 Reply Last reply
    0
  • t771340177T Offline
    t771340177T Offline
    AntonManUA
    wrote on last edited by
    youtube.com/shorts/ML_vkb_fLf8?si=bXuhtOGBNHLoCNtl
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Порекомендуйте, будь ласка, інструктора з водіння, щоб приїздив у Ленглі. Потрібно взяти декілька уроків. Дякую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags