Український чат Ванкуверу
-
Здраствуйте. Меня зовут Оксана. Я специалист по маркетингу. Занимаюсь продвижением бизнеса в социальных сетях. Мои услуги: • таргетированая реклама • контекст • сайты любой сложности • чат-боты • SMM-продвижение. Предлагаю бесплатную консультацию и стратегию продвижения вашего бизнеса. Кому интересно, пишите «+» в личные сообщения.
-
я тільки з 1 лютого можу)
-
Є два білети на фільм Буча сьогодні , кому цікаво напишіть в Пп
-
Вхід - вільний
-
Приходьте на виставу.
-
Всім привіт.
-
Олександра, теж не моє діло але мала власний досвід і це насправді дуже класні собаки вона досі моя улюблена порода, моя мрія, але розкажу трохи про мінуси. Якщо живете в будинку то можете далі не читати але, якщо квартира - вони дуже виють коли залишаються самі вдома - гризуть все( я стільки купила книг в школу, тапки, провода, все) - линяють просто цілий рік( вся одежа в шерсті, навіть на випраному одягу) - вигулювати потрібно мінімум 2 години з ранку і ввечері Але був би в мене будинок свій я б купила собі дві хаскі, вони дуже милі, ласкаві, я просто їх обожнюю, вони найкращі 🧡🫶
-
Вибачте, написала в першому повідомленні Олександра, була не уважна
-
Так, я з вами повністю погоджуюсь бо перед тим як заводити собаку треба як найбільше дізнатися особливості цієї породи
-
Я просто знаю, і бачу, що люди купують не знаючи особливості породи і потім приводять їх в притулок і дуже часто бачу в групах, що шукають родину віддати в гарні руки, від них найбільше відмовляються😢
-
Особливо коли жили в ЛА, там постійно бачила їх в ленті і так їх шкода, там ще й клімат для них важкий бо жарко
-
Так(
-
Особливо, якщо житло орендоване не власне(
-
Так, є таке 😒
-
Так! Я працювала в ветеринарній клініці і бачила дуже багатьох людей, які не знали про особливості тієї чи іншої породи і виходить дуже сумний результат.
-
Я те і хотіла сказати, не мала на увазі, що він не знає чи що я йому вказую що робити